Video "Pēc otrā puslaika izvēmos..." Treneris Kalns sniedz tiešu un kritisku komentāru par "Valmieras" sniegumu

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Jurģis Kalns
Jurģis Kalns Foto: Jānis Līgats

Latvijas čempionvienības "Valmiera" galvenais treneris Jurģis Kalns uzskata, ka "Optibet" virslīgas mačā pret "Jelgavu" izcīnītais neizšķirts jāvērtē kā panākums, jo laukumā komanda darbojās ļoti slikti.

"Optibet" virslīgā svētdien 26. kārtas mačā "Valmiera" mājās spēlēja neizšķirti 2:2 (1:0) pret "Jelgavu" un neizmantoja iespēju atgriezties trešajā pozīcijā.

Valmieras komandas labā vārtus guva centra aizsargi Niks Sliede un Roberts Veips, bet pretiniekiem izcēlās Rihards Bečers un Rjuga Nakamura.

Čempioni mača gaitā bija vadībā arī ar 2:0, taču izlaida no rokām trīs punktus. Par to pēc spēles ļoti pikts bija treneris Kalns, kurš izmantoja krāšņus epitetus notikušā raksturojumam.

"Pēc pirmā puslaika man gribējās vemt, pēc otrā izvēmos. Tāds mans komentārs par spēli," kā allaž tiešs bija Kalns.

"Mums nav problēmu starp Eirokausu spēlēm. Mēs vienkārši esam tāda līmeņa komanda. Komanda, kura cīnās ar "Mettu", "Jelgavu", Tukumu", "Daugavpili". Citreiz uzvaram, citreiz ne. Mēs to saprotam, bet man liekas, ka apkārtējie to nesaprot. Tur nav problēmu starp Eirokausiem. Tādi mēs šobrīd esam. Mana lielākā bēda nav par punktiem. Man nepatīk tas, ko redzu laukumā. Man nepatīk spēle, ko veidojam. Man nepatīk attieksme. Vēlmes nav, ir vienaldzība."

Turnīra tabulas galvgalī ar 67 punktiem 26 spēlēs ir "Riga", bet 64 punktus sakrājusi RFS. 39 punktus guvusi "Liepāja", 38 punktus "Valmiera", bet 36 punkti ir "Audai". "Metta" sakrājusi 28 punktus, "Jelgavai" ir 27 punkti, "Daugavpilij" - 25 punkti, "Tukums 2000"/"Telms" - 24 punkti, bet "Super Nova" komanda tikusi pie astoņiem punktiem.

Iepriekšējā sezonā pirmo reizi vēsturē par čempioniem kļuva valmierieši, sudrabu izcīnīja "Riga", bet bronzu - RFS, bet Latvijas kausa izcīņā uzvarēja "Auda".

Čempions noskaidrosies pēc četros riņķos aizvadītām 36 spēļu kārtām. Kopumā notiks 180 spēles.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu