Francijas laikraksts: Neimars pieņēmis dāsnu Saūda Arābijas kluba piedāvājumu

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: AFP/SCANPIX

Brazīlijas futbolists Neimars, kurš vēlas pamest Parīzes "Saint-Germain" (PSG), esot pieņēmis dāsnu Saūda Arābijas kluba "Al Hilal" piedāvājumu, vēsta Francijas laikraksts "L'Equipe".

Nesen Neimars paziņoja, ka vēlas atstāt PSG, un medijos izskanējis, ka viņš grib atgriezties Spānijas vienībā "Barcelona".

Tagad gan "L'Equipe" raksta, ka Neimars pieņēmis "Al Hilal" piedāvājumu, bet vienošanās vēl jāpanāk PSG un Saūda Arābijas kluba starpā.

31 gadu vecais Neimars 2021. gadā ar PSG parakstīja četru gadu līgumu.

Kā vēsta "L'Equipe", brazīliešu uzbrucēja līgums Saūda Arābijā būtu uz diviem gadiem un alga par visu līguma darbības laiku būtu aptuveni 160 miljoni eiro jeb vidēji 80 miljoni sezonā.

Šobrīd ap Neimaru klīst daudz baumu, jo, piemēram, Spānijas mediji pagājušās nedēļas beigās rakstīja, ka sāk piepildīties Neimara sapnis par atgriešanos Barselonā. PSG Neimars nopelna ap 45 miljoniem eiro gadā, bet Barselonā viņam vajadzētu samierināties ar tikai 12 miljonu eiro lielu algu.

Taču Saūda Arābijā viņš nopelnītu 80 miljonus eiro gadā, kas viņu padarītu par ceturto visvairāk pelnošo futbolistu pasaulē. Šobrīd trešajā vietā ir N'Golo Kantē, kurš no Londonas "Chelsea" pievienojās "Al Ittihad" (100 miljoni eiro gadā), otrais ir Karims Benzemā, kurš tam pašam klubam pievienojās no Madrides "Real" (200 miljoni eiro gadā), un Krištianu Ronaldu, kurš pievienojās "Al Nassr" no Mančestras "United" (205 miljoni eiro gadā).

Izdevums "Sky" apgalvo, ka PSG ir gatava pārdot Neimaru, jo jaunajam galvenajam trenerim Luisam Enrikem esot uzdots izveidot gados jaunāku sastāvu.

Daudzi futbolisti dodas pelnīt naudu uz Tuvajiem Austrumiem. Lai arī viņu algas ir ievērojami mazākas nekā Benzamā vai Ronaldu, pārējā pasaulē tās ir ļoti lielas summas.

Piemēram, bijušais Mančestras "City" spēlētājs Rijads Mahrezs (52 miljoni eiro gadā), ilggadējais "Liverpool" pussargs Džordans Hendersons (42 miljoni eiro) un Roberto Firmino (20 miljoni eiro gadā).

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu