Oficiāli: Neimars pievienojas Rijādas "Al-Hilal"

CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Reuters/ScanPix

Brazīlijas uzbrucējs Neimars pāriet no Parīzes "Saint-Germain" (PSG) uz Saūda Arābijas futbola klubu Rijādas "Al-Hilal", otrdien apstiprināja abi darījumā iesaistītie klubi.

Pirmdien informācijas avoti PSG vēstīja, ka darījums tiks veikts 48 stundu laikā.

"Esmu šeit, Saūda Arābijā, esmu "Al-Hilal"," Neimars saka video, kas ievietots Saūda Arābijas kluba sociālo tīklu kontos.

"Vienmēr ir grūti atvadīties no tāda lieliska spēlētāja kā Neimars, kas ir viens no labākajiem spēlētājiem pasaulē," Francijas čempiones paziņojumā saka PSG prezidents Nasers al Helaifi.

"Nekad neaizmirsīšu dienu, kad viņš ieradās Parīzes "Saint-Germain", un to, ko viņš sešu gadu laikā ir devis mūsu klubam. Neimars vienmēr paliks ievērojama mūsu vēstures daļa," bilst Parīzes kluba prezidents.

No 2009. līdz 2013. gadam Neimars pārstāvēja Brazīlijas klubu "Santos", bet turpmākās četras sezonas pavadīja "Barcelona", bet 2017. gadā par transfēra summu 222 miljoni eiro pārgāja uz PSG, sasniedzot spēlētāju transfēra rekordu.

31 gadu vecais Neimars PSG rindās sešās savainojumiem bagātās sezonās 173 mačos guva 118 vārtus. Viņš izcīnīja piecus "Ligue 1" uzvarētāja titulus un trīsreiz cēla virs galvas Francijas kausu, taču Čempionu līgā uzvarēt neizdevās, jo 2019./2020. gada sezonas finālā Lisabonā PSG ar 0:1 zaudēja Minhenes "Bayern".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu