Video Mesi turpina gūt vārtus; Maiami sasniedz MLS Līgas kausa finālu

CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Reuters/ScanPix

Argentīnas futbola izlases zvaigzne Lionels Mesi otrdien guva savu kārtējos vārtus Maiami "Inter" labā, palīdzot vienībai sasniegt ASV augstākās futbola līgas (MLS) Līgas kausa izcīņas finālu.

Pusfinālā "Inter" ar 4:1 (3:0) sagrāva vienu no MLS līderēm Filadelfijas "Union".

Jau trešajā minūtē "Inter" vadībā izvirzīja Hosefs Martiness, 20. minūtē ar lielisku tālsitienu 2:0 panāca Mesi, bet pirmā puslaika kompensācijas laikā trešos vārtus Maiami komandas labā guva bijušais Mesi partneris spāņu grandā "Barcelona" - Hordi Alba.

Otrā puslaika vidū Alehandro Bedoja vienus vārtus "Union" atguva, bet mača 84. minūtē 4:1 nodrošināja Deivids Ruizs.

Mesi "Inter" rindās Līgas kausā aizvadījis sešas spēles un guvis deviņus vārtus, esot turnīra, kurā piedalās ASV un Meksikas klubi, labākais snaiperis.

Finālā, kas norisināsies 19. augustā Nešvilā, "Inter" tiksies ar mājinieci "Nashville", kura pusfinālā ar 2:0 (0:0) pārspēja meksikāņu "Monterrey". Mesi tas būs jau 42. fināls karjerā.

Tikmēr MLS čempionāts, kurā "Inter" ar 18 punktiem 22 mačos ieņem pēdējo vietu gan Austrumu konferencē, gan visā līgā atsāksies 21. augustā. "Union" ar 40 punktiem 23 spēlēs ir trešā Austrumu konferencē un ceturtā vietā visā līgā, kamēr "Nashville" ar 38 punktiem ir ceturtie Austrumos un sestie līgas kopvērtējumā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu