Autovadītāja notriec perspektīvu norvēģu airētāju un aizbēg no notikuma vietas

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Larss Benske.
Larss Benske. Foto: https://www.instagram.com/lars.benske/

Kāda autovadītāja Itālijas ziemeļos notrieca perspektīvo norvēģu airētāju Larsu Benski un aizbēga no notikuma vietas, ziņo medijs NRK.

Norvēģu airēšanas komanda atrodas Itālijā, kur aizvada treniņnometni. Izlases sportisti gatavojas pasaules čempionātam, kas notiks septembrī.

Daļa no treniņprocesa ir arī riteņbraukšana. Kādā no braucieniem Benski notrieca kādas sievietes vadīts auto. Ar viņu kopā bija vēl divi komandas biedri.

"Varēja beigties ļoti slikti. Viņa man uztriecās tieši virsū. Mēs diezgan lielā ātrumā braucām lejā no kalna. Pakājē bija novietotas vairākas automašīnas. Viena no tām sākumā brauca atpakaļgaitā, tad nedaudz uz priekšu, bet griežoties notrieca mani. Laikam biju aklajā zonā," dienu pēc notikušā avāriju negadījumu sarunā ar mediju NRK atcerējās airētājs.

Benske uzsvēra, ka sadursme bija neizbēgama. Viņš ar savu velosipēdu ietriecās automašīnas labajā priekšējā spārnā, tad nokrita uz asfalta. Velosipēd mētājās turpat blakus.

"Esmu absolūti šokēts par to, ka auto vadītāja vienkārši aizlaidās. Manī kūsāja adrenalīns, piecēlos kājās un devos aprunāties ar šoferi. Bet viņa tikai vienu reizi apgāja apkārt mašīnai, lai apskatītos, vai tā nav bojāta. Pēc tam aizbrauca."

Sadursme esot notikusi netālu no kādas vietējās kafejnīcas. Pie tās ieejas bijuši daudz cilvēku, kas steigušies viņam palīgā. Daudzi uzņēma fotogrāfijas, kā arī bija gatavi būt liecinieki policijā.

Benskem esot vien viegli sasitumi un nobrāzumi, tas viņa treniņprocesu neietekmējot. Divritenis gan esot cietis vairāk. Airētājs vēl nav ziņojis policijai par notikušo, bet grasās to darīt. Airēšanas izlases sporta menedžeris Daniels Berge NRK sacīja, ka noteikti ziņos policijai.

"Esam jau pieraduši, ka itāļi te brauc kā traki. Bet atstāt notika vietu pēc šādas sadursmes... Tā nedrīkst," izteicās Berge.

Norvēģijas komandas personāls uzskata, ka nelielie savainojumi netraucēs Benskem labi sagatavoties un startēt pasaules čempionātā rudenī.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu