Usika pretinieks Dubuā: Es uzvarēšu, viss ir vienkārši (1)

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Daniels Dubuā
Daniels Dubuā Foto: Reuters/ScanPix

Britu bokseris Daniels Dubuā ir pārliecināts, ka līdz šim nepārspētajam Oleksandram Usikam no Ukrainas sagādās pirmo zaudējumu karjerā.

Abi bokseri ringā tiksies 26. augustā Vroclavas "Tarczynski" arēnā, kas spēj uzņemt aptuveni 45 tūkstošus skatītāju.

25 gadus vecais Dubuā ir WBA jostas obligātais pretendents. Savukārt Usiks centīsies aizstāvēt savā īpašumā iegūtās pasaules čempiona jostas WBO, WBA "Super" un IBF versijās, kas iegūtas divreiz uzveicot britu Entoniju Džošua.

Usiks, kurš pirms pieciem gadiem svara kategorijā līdz 90,7 kg uzveica Mairi Briedi, ir nepārspēts visās 20 karjerā aizvadītajās cīņās. 

Dubuā ir pārliecināts par savu uzvaru. 

"Ziniet, ir ļoti labi būt nefavorīta statusā. Spiediens ir, bet es tam nepiešķiru lielu nozīmi. Neesot favorīts, neko nejūtu – vienkārši iziešu ringā un satriekšu pretinieku. Es esmu smagsvars, bet viņš ne un man tas ir jāparāda. Ringā man jābūt kārtīgam kauslim. Esmu 25 gadus vecs. Mans laiks ir pienācis. Es uzvarēšu, viss ir vienkārši," Dubuā sacīja "YouTube" kanālā "Boxing Social".

Sākotnējais plāns bija cīņu rīkot 12. augustā, taču organizatori to pārcēla uz 26. augustu, kas ir daudz tuvāk Ukrainas neatkarības dienai (24. augusts).

Dubuā savā profesionāļa karjerā izcīnījis 19 uzvaras un piedzīvojis vienu zaudējumu.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu