Hārdens izteicis vēlmi spēlēt Ķīnā

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) zvaigzne Džeimss Hārdens
Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) zvaigzne Džeimss Hārdens Foto: Tim Nwachukwu/AFP/Scanpix

Viens no publiski spilgtākajiem Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) spēlētājiem Džeimss Hārdens paudis vēlmi spēlēt Ķīnā, vēsta tīmekļa vietne "basketnews.com".

33 gadus vecais Hārdens šovasar paudis vēlmi atstāt Filadelfijas "76ers" klubu, kā arī nesenās vizītes laikā Ķīnā publiski nosauca vienības prezidentu Derilu Moriju par meli.

Viesošanās laikā Ķīnā Hārdens arī izteica atzinīgus vārdus vietējiem basketbola līdzjutējiem, kā arī izteica vēlmi spēlēt kādā no šīs valsts klubiem.

"Katru reizi, kad šeit ierodos, skatītāju sniegtā mīlestība ir vienkārši trakā līmenī. Jūtu, ka līdzjutēji ir pelnījuši mani redzēt šeit spēlējam," pauda Hārdens.

Hārdens šovasar izmantoja spēlētāja opciju līgumā un pēc tam paziņoja, ka vēlas pamest "76ers" komandu. Filadelfijas vienībai bija sarunas ar Losandželosas "Clippers" komandu, taču tās noslēdzās bez rezultāta.

Desmit NBA "All Star" maču dalībnieks un reizi par sezonas MVP atzītais Hārdens joprojām nav kļuvis par līgas čempionu.

2009. gadā NBA viņš debitēja Oklahomsitijas "Thunder" rindās, no 2012. līdz 2020. gadam pārstāvēja Hjūstonas "Rockets", tad uz pusotru sezonu pievienojās Bruklinas "Nets", bet vēl pusotru sezonu pavadīja "76ers".

Karjeras laikā Hārdens NBA aizvadījis 1000 spēles, vidēji guvis 24,7 punktus mačā, izcīnījis 5,6 bumbas zem groziem un atdevis septiņas rezultatīvas piespēles.

Hārdens ir 2012. gada olimpiskais čempions un 2014. gada Pasaules kausa ieguvējs ASV izlases rindās.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu