Graudiņa un Samoilova iekļūst Hamburgas "Elite 16" turnīra izslēgšanas spēlēs

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Latvijas pludmales volejbolistes Anastasija Samoilova un Tīna Laura Graudiņa
Latvijas pludmales volejbolistes Anastasija Samoilova un Tīna Laura Graudiņa Foto: volleyballworld.com

Latvijas duets Tīna Laura Graudiņa/Anastasija Samoilova piektdien Vācijas pilsētā Hamburgā pludmales volejbola profesionālās tūres jeb "Beach Pro Tour" (BPT) "Elite 16" sērijas turnīra trešajā mačā piedzīvoja neveiksmi un sacensību turpinājumā cīnīsies par iekļūšanu ceturtdaļfinālā.

A apakšgrupas trešajā cīņā Latvijas duets, kas sacensībās izlikts ar devīto numuru, ar 0-2 (15:21, 16:21) zaudēja Brazīlijas pludmales volejbolistēm Karolinai Solgadu un Barbarai Seišasu (8.).

Ceturtdien apakšgrupas pirmajā mačā latvietes ar 0-2 (20:22, 18:21) piekāpās pasaules čempionēm brazīlietēm Eduardai Santušai Lizboai un Anai Patrisijai Silvai Ramušai (1.), bet otrajā spēlē ar 2-0 (21:18, 21:13) pieveica jaunzēlandietes Elisu Zeimenu un Olīviju Makdonaldu (16.), kuras pārvarēja kvalifikāciju.

Sestdien izslēgšanas turnīra pirmajā kārtā Graudiņa/Samoilova cīnīsies par iespēju iekļūt ceturtdaļfinālā.

Sezonas pirmajā posmā Dohā Graudiņa/Samoilova izcīnīja ceturto vietu, tad Brazīlijas pilsētā Uberlandijā ieņēma dalītu piekto vietu, posmā Čehijā neizdevās izkļūt no apakšgrupas, bet Šveices pilsētā Gštadē tika ieņemta devītā vieta.

Turnīrs Hamburgā norisināsies līdz svētdienai.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu