Video Keins bundeslīgas debijā gūst vārtus un sekmē pārliecinošu "Bayern" uzvaru

CopyDraugiem X Whatsapp
Harijs Keins
Harijs Keins Foto: AFP/SCANPIX

Anglijas vīriešu futbola izlases kapteinis Harijs Keins piektdien savā debijas mačā Vācijas bundeslīgā guva vārtus un palīdzēja Minhenes "Bayern" izcīnīt uzvaru.

"Bayern" pirmās kārtas spēlē viesos ar rezultātu 4:0 (1:0) pārspēja Brēmenes "Werder".

Jau ceturtajā minūtē pēc izgājiena pret vārtsargu minheniešus vadībā izvirzīja Līrojs Sanē, kuram pēdējo piespēli atdeva tieši Keins. Angļu uzbrucējs 74. minūtē nostiprināja viesus vadībā, izceļoties ar zemu sitienu no soda laukuma robežas.

Pamatlaika pēdējā minūtē "Bayern" futbolisti izspēlēja līdz tukšiem vārtiem un Sanē panāca 3:0, bet kompensācijas laika ceturtajā minūtē Matiss Tels ar sitienu no soda laukuma pielika punktu viesu uzvarai. Otrajos un ceturtajos vārtos asistēja Alfonso Deiviss.

Pēc vairākām "Bayern" un Totenhemas "Hotspur" sarunu kārtām Keins pagājušajā nedēļā pievienojās Bavārijas klubam, kas par futbolistu samaksāja vairāk nekā 100 miljonus eiro.

Iepriekšējā sezonā "Bayern" izcīnīja savu 11. bundeslīgas čempionu titulu pēc kārtas, pirmo vietu turnīra tabulā nodrošinot tikai pēdējās kārtas mača pamatlaika beigās.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu