Graudiņa un Samoilova Hamburgas "Elite 16" turnīrā apstājas astotdaļfinālā

CopyDraugiem X Whatsapp
Anastasija Samoilova un Tīna Graudiņa
Anastasija Samoilova un Tīna Graudiņa Foto: FIVB

Latvijas duets Tīna Laura Graudiņa/Anastasija Samoilova sestdien Vācijas pilsētā Hamburgā pludmales volejbola profesionālās tūres jeb "Beach Pro Tour" (BPT) "Elite 16" sērijas turnīrā piedzīvoja zaudējumu astotdaļfinālā, sacensības noslēdzot dalītā devītā vietā.

Graudiņa/Samoilova, kuras turnīrā izsētas ar devīto numuru, izslēgšanas turnīra pirmajā kārtā ar rezultātu 0-2 (19:21, 12:21) zaudēja 2016. gada Riodežaneiro olimpisko spēļu čempionei Laurai Ludvigai un Luīzai Lipmanai no Vācijas (15.).

Latvijas duets turnīru noslēdza ar 600 ranga punktiem.

Apakšgrupā latvietes ar 0-2 (20:22, 18:21) piekāpās pasaules čempionēm brazīlietēm Eduardai Santušai Lizboai un Anai Patrisijai Silvai Ramušai (1.), ar 2-0 (21:18, 21:13) pieveica jaunzēlandietes Elisu Zeimenu un Olīviju Makdonaldu (16.) un ar 0-2 (15:21, 16:21) zaudēja Brazīlijas pludmales volejbolistēm Karolinai Solgadu un Barbarai Seišasu (8.).

Sezonas pirmajā posmā Dohā Graudiņa/Samoilova izcīnīja ceturto vietu, tad Brazīlijas pilsētā Uberlandijā ieņēma dalītu piekto vietu, posmā Čehijā neizdevās izkļūt no apakšgrupas, bet Šveices pilsētā Gštadē tika ieņemta devītā vieta.

Turnīrs Hamburgā norisināsies līdz svētdienai.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu