Ļebedevam ceļazīme uz 2024.gada "Grand Prix" sacensībām iet secen

TVNET/LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Spīdvejists Andžejs Ļebedevs
Spīdvejists Andžejs Ļebedevs Foto: Zane Bitere / LETA

Latvijas spīdvejists Andžejs Ļebedevs sestdien Zviedrijā pretendentu finālā neizcīnīja ceļazīmi uz 2024.gada "Grand Prix" sacensībām.

Pretendentu finālā sestdien spīdvejisti cīnījās par trīs ceļazīmēm uz nākamā gada "Grand Prix" sacensībām. No pieciem braucieniem Ļebedevs divos uzvarēja un trijos finišēja trešais, kopā iekrājot deviņus punktus, kas deva septīto vietu.

Pa 13 punktiem bija austrālietim Džeisonam Doilam un slovākam Martinam Vaculīkam, bet 12 punktus sakrāja polis Šimons Vozņaks, šai trijotnei nodrošinot vietas "Grand Prix" seriālā. Braucienā par uzvaru sacensībās Doils pārspēja Vaculīku.

"Grand Prix" pamatsastāvā ir 15 motosportisti, starp kuriem būs pretendentu fināla pirmo trīs vietu ieguvēji, seši nodrošinās vietu šīs sezonas kopvērtējumā un vēl seši startēs ar rīkotāju ielūgumu. Vēl vienu vietu atvēlēs katra posma rīkotāji.

Šajā sezonā Ļebedevs ir pirmais rezervists "Grand Prix" seriālā, ja kāds no dalībniekiem slimības, traumas vai citu iemeslu dēļ nevar startēt kādā no posmiem.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu