Latvijas pārstāvētās 3x3 basketbola komandas saglabā cerību spēlēte "Challenger" turnīra ceturtdaļfinālā

TVNET/LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
3x3 basketbolisti Kārlis Lasmanis (no kreisās) un Nauris Miezis
3x3 basketbolisti Kārlis Lasmanis (no kreisās) un Nauris Miezis Foto: Ieva Leiniša/LETA

Sestdien Kvebekas "Challenger" turnīrā abas Latvijas 3x3 basketbola spēlētāju pārstāvētās komandas "Rīga" un "Beijing" apakšgrupā izcīnīja pa uzvarai, saglabājot cerības uz spēlēšanu ceturtdaļfinālā.

Turnīrā ar trešo numuru izsētā "Rīga", kurā bez Edgara Krūmiņa un Artūra Strēlnieka ir arī divi Ķīnas sportisti, C apakšgrupas pirmajā spēlē ar rezultātu 20:21 zaudēja "Pasig" komandai (12.) no Filipīnām. Krūmiņš guva 11 punktus, bet Strēlnieks - divus.

Otrajā mačā ar 21:19 tika pārspēta "Wuxi" (6.) komanda, kuras sastāvā ir divi ķīnieši un viens serbs. Krūmiņš bija rezultatīvākais ar 11 punktiem, bet uzvaras groza autors Strēlnieks guva septiņus punktus.

Rīdzinieki šoreiz spēlē bez sava līdera Miroslava Pašajliča.

"Beijing" (2.) ar Kārli Lasmani un Nauri Miezi ierindā B apakšgrupas pirmajā mačā ar 21:19 guva virsroku pār "Omaha" no ASV (10.). Miezis guva 13 punktus un realizēja uzvaru nesošo tālmetienu, bet Lasmanim bija četri punkti.

Vēlāk Ķīnas komanda tikās ar citu ASV vienību "NY Harlem" (7.) un piedzīvoja zaudējumu ar 20:21. Lasmanim bija 11 punkti, bet Miezis guva divus.

Grupu pēdējās spēlēs noskaidrosies, vai Latvijas sportistu komandas iekļūs izslēgšanas turnīrā.

Ceturtdaļfinālā iekļūs katras apakšgrupas divas labākās komandas. Šajā turnīrā komandas cīnās par trīs ceļazīmēm uz septembra nogalē gaidāmo Sebu "Masters" turnīru.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu