Pludmales volejbolistu duets Fokerots/Bulgačs Eiropas U-20 čempionātā pludmales volejbolā cīnīsies par trešo vietu

TVNET/LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Latvijas pludmales volejbolistI: Fokerots un Bulgačs
Latvijas pludmales volejbolistI: Fokerots un Bulgačs Foto: Artūrs Stiebriņš/ Latvijas Volejbola federācija

Latvijas pludmales volejbola duets Kristiāns Fokerots/Olivers Bulgačs svētdien Rīgā cieta zaudējumu Eiropas U-20 čempionāta pusfinālā un cīnīsies par bronzas medaļu.

Ar pirmo numuru sacensībās izliktie Fokerots un Bulgačs pusfinālā ar 0-2 (15:21, 15:21) piekāpās Francijas sportistiem Artūru Kanē un Teo Rotā (4.).

Otrā pusfinālā tikās Austrijas duets Timo Hammarbergs/Tims Bergers (3.) un poļi Filips Lejava un Šimons Beta (15.).

Latvieši par bronzas medaļām cīnīsies ar Polijas pludmales volejbolistiem, kuri austriešiem piekāpās ar 1-2 (25:23, 10:21, 7:15).

Spēle par bronzu paredzēta plkst.17, bet fināls sāksies plkst.18.

Jau ziņots, ka svētdien zaudējumu sieviešu sacensībās cieta Līva Ēbere/Deniela Konstantinova, ieņemot dalītu septīto vietu, bet vīriešu turnīrā Dāvis Teteris un Ernests Gūtmanis ieņēma dalītu 13.vietu.

Fokerots/Bulgačs, Teteris/Gūtmanis un Ēbere/Konstantinova savās grupās svinēja trīs uzvaras trijās spēlēs un izslēgšanas turnīra cīņas sāka ar otro kārtu - astotdaļfinālu.

Dalītā 25.vietā turnīru noslēdza Matīss Šalkovskis/Kārlis Jaundžeikars (29.), bet dalītā 29.pozīcijā - Kitija Martini-Ādamsone/Bonija Runce (28.) un dvīņumāsas Karmena un Katrīna Strukas (27.).

Pamatturnīra spēlēs piedalījās 34 valstu pārstāvji.

Pagājušajā gadā Turcijas pilsētā Izmirā Konstantinova/Ēbere kļuva par Eiropas U-20 meistarsacīkšu vicečempionēm, bet Fokerots/Bulgačs izcīnīja dalītu devīto vietu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu