Video Džokovičs četru stundu cīņā Sinsinati turnīra finālā pārspēj Alkarasu

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Serbijas tenisists Novaks Džokovičs
Serbijas tenisists Novaks Džokovičs Foto: Reuters/ScanPix

Serbijas tenisists Novaks Džokovičs svētdien triumfēja Sinsinati "ATP 1000" sērijas turnīrā un izcīnīja savu ceturto titulu šosezon.

Pasaules ranga vicelīderis finālā ar 5-7, 7-6 (9:7), 7-6 (7:4) pārspēja pasaules pirmo raketi Karlosu Alkarasu no Spānijas.

36 gadus vecais Džokovičs pēc nepilnas četras stundas ilgā mača norādīja, ka tā bijusi viena no grūtākajām spēlēm viņa karjerā.

"Grūti to aprakstīt, noteikti viens no smagākajiem mačiem kādu jebkad esmu spēlējis. Tas bija neticami no sākuma līdz beigām. Tik daudz kāpumu un kritumu, lielisku izspēļu, sliktu geimu un atspēlēšanās," teica Džokovičs.

Abi tenisisti šosezon tikās arī Vimbldonas čempionāta finālā, kurā pie panākuma tika spānis, uzvarot piecos setos ar 1-6, 7-6 (8:6), 6-1, 3-6, 6-4.

Savukārt Sinsinati "WTA 1000" sieviešu turnīrā pie savas lielākās uzvaras karjerā tika ASV tenisiste Koko Gofa, kura finālā ar 6-3, 6-4 pārspēja čehieti Karolīnu Muhovu. Gofai panākums WTA rangā ļāva pakāpties par vienu vietu uz sesto pozīciju, kamēr čehiete pirmo reizi ielauzās ranga pirmajā desmitniekā, ieņemot desmit vietu.

Turnīrs norisinājās uz cietā seguma kortiem.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu