Uzvaras vārtu autore pēc Pasaules kausa fināla uzzina par sēru vēsti ģimenē

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Spānijas futboliste Olga Karmona
Spānijas futboliste Olga Karmona Foto: AFP/SCANPIX

Spānijas sieviešu futbola izlases varone Olga Karmona, kura svētdien guva uzvaras vārtus Pasaules kausa finālā, pēc turnīra noslēdzošās spēles uzzinājusi par tēva nāvi.

Spānijas izlases futbolistes svētdien Sidnejas olimpiskajā stadionā Austrālijā ar rezultātu 1:0 (1:0) pieveica Angliju un pirmo reizi triumfēja Pasaules kausā.

Vienīgos vārtus Spānijas labā guva komandas kapteine Olga Karmona, pretinieku vārtsardzi pārspējot mača 29. minūtē.

Pēc spēles uzvaras vārtu guvēja uzzināja sēru vēsti, ka piektdien, 18. augustā, aizsaulē devies viņas tēvs, kurš ilgu laiku cīnījies ar smagu slimību.

"Zinu, ka tu mani šonakt vēroji un lepojies ar mani. Dusi mierā, tēti. To neapzinoties, es savu zvaigzni biju dabūjusi jau pirms mača. Zinu, ka tu man devi spēku izdarīt ko īpašu," pavēstījusi Karmona.

Uzvarētāju komanda uz sava krekla virs ģerboņa nākamajā finālturnīrā drīkstēs nēsāt zvaigzni, kas simbolizē triumfu Pasaules kausā.

Spānijas Futbola asociācija (RFEF) sociālajos medijos paziņoja, ka Karmona sēru vēsti uzzinājusi tikai pēc fināla spēles.

"Futboliste skumjās ziņas uzzināja tikai pēc Pasaules kausa fināla. Mēs šajā sēru brīdī izsakām visdziļāko līdzjūtību Olgai un viņas ģimenei. Olga, mēs tevi mīlam. Tu esi iegājusi Spānijas futbola vēsturē," teikts RFEF paziņojumā.

Spānijas medijs "Relevo" vēsta, ka Karmonas ģimene un draugi nolēma futbolistei neatklāt sēru vēsti pirms Pasaules kausa fināla, lai viņa varētu koncentrēties spēlei. Futbolistes māte un brāļi dienu pirms finālmača ieradās Austrālijā klātienē atbalstīt Olgu.

CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu