Ābols par spēlēšanu KHL: Es turp nedotos arī par 10 miljoniem (1)

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Rodrigo Ābols
Rodrigo Ābols Foto: Jānis Škapars/TVNET

Latvijas hokeja izlases uzbrucējs Rodrigo Ābols ne par kādu naudu nedotos spēlēt hokeju uz Kontinentālo hokeja līgu (KHL), vēsta "Helsingborgs Dagblad".

Nākamsezon Ābols pārstāvēs Zviedrijas augstākās līgas (SHL) vienību "Rogle", bet pirms tam Zviedrijā viņš spēlējis "Orebro" un "Karlskoga" komandā. 

"Tā kā Latvija ir NATO, mums nevajadzētu uztraukties, bet ir biedējoši, ka Maskava atrodas desmit stundu brauciena attālumā ar autobusu no Rīgas," viņš sacīja. 

27 gadus vecais Ābols KHL, pārstāvot Rīgas "Dinamo" 2014./2015. gada sezonā, aizvadījis 14 spēles. 

"Mans vectēvs nedienēja armijā, bet ar krieviem cīnījās ar citām metodēm. Varētu man te un tagad par spēlēšanu KHL piedāvāt 10 miljonus - es nebrauktu. Tā ir asiņaina auda, un man nav absolūti nekādas intereses draudzēties ar cilvēkiem, kas tur dodas," pauda Latvijas nacionālās komandas uzbrucējs. 

Arī nākamsezon KHL komandas Habarovskas "Amur" spēlēs kādreizējais Latvijas izlases vārtsargs Jānis Kalniņš, kuram durvis uz izlasi ir slēgtas uz visiem laikiem. 

Iepriekšējā sezonā KHL vienību Vladivostokas "Admiral" pārstāvēja arī uzbrucējs Nikolajs Jelisejevs, kuram arī valstsvienībā nebūs iespējas atgriezties. 

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu