VIDEO Latvijas duets izcīnījis uzvaru sporta makšķerēšanas sacensībās "Garmin Predator Cup"

TVNET/LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: kamir_vp/ Shutterstock

Sporta makšķerēšanas sacensībās "Garmin Predator Cup 2023" uzvaru izcīnīja pašmāju duets Oto Marinaki un Aleksis Švarnovičs, informē rīkotāji.

Sacensībās 174 dalībnieki 87 ekipāžās no Latvijas, Lietuvas un Ukrainas sacentās, makšķerējot trīs garākās līdakas, zandartus un asarus Daugavā, Ķīšezerā, Lielajā un Mazajā Baltezerā, Juglas ezerā, Lielupē un citos Pierīgas ūdeņos.

Komandas "Asakainie" pārstāvji Marinaki un Švarnovičs uzvarēja ar 124 punktiem, otro vietu ieņēma "Fish Hunters" ar Guntaru Ločmani un Ruslanu Semjonovu sastāvā, bet trešo vietu izcīnīja pērnā gada otrās vietas ieguvēji "Ar Makšķeri"/"Makskerlietas.lv" Toms Klabis un Jānis Zariņš. Turnīra uzvarētāji izcīnīja galveno balvu 30 000 eiro vērtībā - "Vizion" alumīnija laivu.

Pēc pirmās sacensību dienas pirmās trīs vietas ieņēma "Asakainie", "Fish Hunters" un "S&D Fishing" (Sergejs Bibičevs, Dmitrijs Apolonovs). Pirmo divu vietu ieguvējiem arī otrajā dienā izdevās savu pozīciju noturēt ar ļoti stabilu sniegumu, turklāt dienas vidū "Asakainie" tika pie otrās metrīgās līdakas.

Divu dienu laikā nevienai citai ekipāžai neizdevās noķert nevienu līdaku, kas būtu garāka par vienu metru. Sacensību garāko asari (44 centimetri) noķēra trešās vietas ieguvēji Klabis un Zariņš, bet garākais zandarts (74 centimetri) bija pērnā gada trešās vietas ieguvējiem ekipāžai "Lucky John" - Ruslanam Baranovam un Aleksandram Zareckim, kas šī gada sacensībās palika 17.vietā.

Gan dalībnieku skaita ziņā, gan pēc balvu fonda, kas būs 40 000 eiro, šis bija visu laiku lielākais sporta makšķerēšanas notikums Baltijā.

Šī gada oktobrī Rīgā notiks arī pasaules čempionāts spiningošanā no laivām.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu