Video un audio Kas ir fantāziju futbols un kā to pareizi spēlēt? Stāsta NBS karavīrs un futbola entuziasts Filips

Čempionu brokastis #63
CopyDraugiem X Whatsapp

TVNET GRUPAS raidieraksta "Čempionu brokastis" jaunākajā sērijā šoreiz par to, kas ir fantāziju futbols un kā to pareizi spēlēt. To izstāstīs Nacionālo bruņoto spēku (NBS) karavīrs un futbola entuziasts Filips Žuks.

Filips ikdienā darbojas Latvijas armijā, bet brīvajā laikā aizraujas ar futbolu dažādās izpausmēs. Viņš atrod laiku gan futbola spēlēšanai laukumā, gan virtuālajā vidē.

Īpaša Filipa aizraušanās ir fantāziju futbols (angliski "fantasy"). Karavīrs brīvajā laikā ļoti niansēti aizrāvies ar Anglijas futbola premjerlīgas fantāziju spēli. Pagājušajā sezonā viņš šajā ierindojās otrajā vietā Latvijā, bet 12 miljonu spēlētāju konkurencē pasaulē arī ieguva cienījamu pozīciju.

Filipa dzīvesbiedre ir no Lielbritānijas, taču ģimenē fantāziju futbolu spēlē vien viņš un viņa tēvs. Tiesa, starp abiem nereti izvēršoties spraigas diskusijas par to, kādus darījumus virtuālajā vidē vislabāk veikt.

Karavīrs uzskata, ka fantāziju jeb iedomu futbola spēlēšana ir labs veids, kā trenēt taktisko domāšanu, veidot tālredzīgu stratēģiju, kā arī tas palīdz labāk izprast futbolu.

Nesen Filips izveidojis arī savu raidījumu "Starp rindām" tīmekļa vietnē "You Tube", kur dalās ar saviem padomiem un ieteikumiem Anglijas premjerlīgas fantāziju spēles veiksmīgākai spēlēšanai.

Filips cer, ka ik gadu Anglijas premjerlīgas fantāziju spēles dalībnieku pulks no Latvijas arvien augs. Viņš ir apņēmības pilns to veicināt.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu