Skandalozais Grīnvuds pametīs Mančestras "United" komandu (1)

TVNET/LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Meisons Grīnvuds
Meisons Grīnvuds Foto: Ekrānuzņēmums no Twitter ieraksta

Anglijas futbola premjerlīgas klubs Mančestras "United" paziņojis, ka pārtrauc sadarbību ar vardarbībā apsūdzēto Meisonu Grīnvudu.

Jau ziņots, ka šā gada 2.februārī futbolistam tika atceltas apsūdzības izvarošanā un uzbrukuma mēģinājumā, pamatojoties uz galveno liecinieku liecību atsaukšanu un jaunu materiālu iegūšanu.

Tomēr klubs 2022.gada 30.janvārī 21 gadu veco futbolistu bija atstādinājis no dalības komandā, viņam vienības rindās neaizvadot ne spēli.

Pēc apsūdzības kompānija "Nike" paziņoja, ka aptur savu līgumu ar Grīnvudu, bet videospēļu kompānija "Electronic Arts" izņēma spēlētāju no videosimulācijas "FIFA 22" bezsaistes režīmiem.

"Visi iesaistītie, tostarp Meisons, atzīst ar viņa karjeras atsākšanu Mančestras "United" saistītas grūtības," teikts kluba paziņojumā..

"Tāpēc ir panākta savstarpēja vienošanās, ka viņam vispiemērotākais būtu to darīt ārpus "Old Trafford" stadiona, un tagad mēs kopā ar Meisonu strādāsim, lai sasniegtu šo rezultātu," skaidro kluba.

Grīnvuds uzsvēra, ka viņš nav darījis "lietas, par kurām man tika pārmests, un februārī mani atbrīvoja no visām apsūdzībām".

"Tomēr es pilnībā piekrītu, ka savās attiecībās pieļāvu kļūdas, un uzņemos savu daļu atbildības par situācijām, kas noveda pie šī ieraksta sociālajos medijos," saka futbolists.

Grīnvuds "United" debitēja 2019.gadā, 129 spēlēs gūstot 35 vārtus.

2021.gada februārī viņš ar klubu parakstīja jaunu līgumu par sadarbību vismaz līdz 2025.gadam.

Anglijas izlases rindās Grīnvuds debitēja 2020.gada septembrī spēlē pret Islandi, bet kopā ar Mančestras "City" pussargu Filu Fodenu tika atskaitīts no komandas par komandas vadlīniju Covid-19 ierobežošanai pārkāpumu.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu