Pārdotas visas biļetes uz Latvijas futbola izlases nākamo mājas spēli

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Latvijas futbola izlases kapteinis Kristers Tobers
Latvijas futbola izlases kapteinis Kristers Tobers Foto: Sanita Ieva Sparāne (Latvijas Futbola federācija)

Visas biļetes uz Latvijas vīriešu futbola izlases nākamo mājas spēli Eiropas čempionāta kvalifikācijas turnīrā pret Velsas valstsvienību ir izpārdotas, ziņo Latvijas Futbola federācija (LFF).

Kā zināms, Latvijas izlase ar velsiešiem tiksies 11.septembrī "Skonto" stadionā Rīgā.

Kā vēsta LFF, vēl ir atlikušas biļetes uz Latvijas izlases mājas spēli pret Armēniju 12.oktobrī.

2024.gada Eiropas čempionāta kvalifikācijas turnīra D apakšgrupā trīs spēlēs piedzīvojusi trīs zaudējumus un ieņem pēdējo piekto vietu.

Jau ziņots, ka Latvijas izlase atlases ciklu uzsāka ar zaudējumu 0:1 Velsai izbraukumā, tad savā laukumā ar 2:3 atzina Turcijas pārākumu, bet trešajā mačā ar 1:2 viesos piekāpās Armēnijai.

Savukārt Velsas izlase kvalifikāciju uzsāka ar neizšķirtu 1:1 izbraukumā pret Horvātiju, pieveica Latviju, ar 2:4 negaidīti mājās zaudēja armēņiem un ar 0:2 viesos atzina Turcijas futbolistu pārākumu.

Grupas kopvērtējumā līderi ar deviņiem punktiem četros mačos ir turki, otrie ar sešiem punktiem trīs spēlēs ir Armēnijas futbolisti, Horvātijai divos mačos ir četri punkti un trešā vieta, bet velsieši ar četriem punktiem četrās spēlēs ieņem ceturto pozīciju.

Finālturnīrā iekļūs desmit kvalifikācijas grupu pirmo divu vietu ieguvējas, bet vēl trīs finālturnīra dalībnieki 2024.gada martā tiks noskaidroti Nāciju līgas A, B un C līgu "play-off" spēlēs.

Eiropas čempionāts no 2024.gada 14.jūnija līdz 14.jūlijam norisināsies desmit Vācijas pilsētās.

Pašreizējā Eiropas čempione ir Itālija, kura 2021.gadā Londonā finālā pēcspēles sitienos pieveica Angliju.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu