Peiners kļūst par "Rīgas Zeļļu" kluba biedru

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Latvijas basketbolists Žanis Peiners
Latvijas basketbolists Žanis Peiners Foto: Jānis Škapars/TVNET

Latvijas izlases bijušais basketbolists Žanis Peiners, kurš valstsvienībā šobrīd strādā par brīvprātīgo treneri, kļuvis par jaunizveidotā kluba "Rīgas Zeļļi" biedru, vēsta komanda.

Basketbola klubs "Rīgas Zeļļi" aicina jebkuru fizisku personu kļūt par kluba biedru. Klubam šobrīd ir 10 biedri.

Par kluba biedru kļuvis ilggadējais Latvijas izlases basketbolists, tagad Kristapa Porziņģa treneris Peiners.

"Visu cieņu Žanim, viņš mums noticēja jau februārī un par kluba biedru kļuva piecas minūtes pēc uzrunāšanas," pastāstīja kluba prezidents Edgars Buļs.

"Liels prieks, ka Latvijā ir parādījies vēl viens klubs, kas padarīs nacionālo čempionātu, Latvijas-Igaunijas līgu un kopumā visu Latvijas basketbolu tikai interesantāku. Rīga ir pelnījusi vēl vienu nopietnu klubu, un es ticu, ka "Zeļļi" atradīs savu vietu Latvijas sporta sistēmā. Ar interesi sekošu līdzi jaunā kluba gaitām un aicinu arī citus piebiedroties! Ceru, ka viss izdosies!"

Kļūstot par "Rīgas zelli", biedri varēs iegūt īpašas priekšrocības, tai skaitā - sezonas abonementu uz visām mājas spēlēm, kluba atribūtiku, kā arī īpašus pasākumus un piedāvājumus no kluba draugiem.

Lai pilnvērtīgi baudītu kluba biedra statusu, komanda aicina lejupielādēt "Rīgas Zeļļu" aplikāciju, doties uz sadaļu "Kļūsti par biedru" un sekot norādēm.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu