Ostapenko WTA rangā zaudē vienu pozīciju

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Aļona Ostapenko
Aļona Ostapenko Foto: Reuters/ScanPix

Latvijas pirmā rakete Aļona Ostapenko pirmdien atjaunotajā Sieviešu tenisa asociācijas (WTA) pasaules rangā zaudējusi vienu pozīciju un ieņem 21. vietu.

Tikmēr Latvijas otrā rakete Darja Semiņistaja rangā pakāpusies par vienu vietu un ierindojas 149. pozīcijā, kas ir viņas personīgais rekords.

Daniela Vismane atguvusi 36 vietas un atrodas 348. vietā, Diāna Marcinkēviča ir par deviņām pozīcijām augstāk nekā pirms nedēļas (428.), Anna Ozerova noslīdējusi par 43 vietām zemāk (1018.), bet Margarita Ignatjeva atkāpusies par vienu vietu (1204.).

Pirmajā desmitniekā izmaiņu nav un WTA ranga līdere joprojām ir poliete Iga Švjonteka, kurai seko Arina Sabaļenka un Kazahstānas tenisiste Jeļena Ribakina. Ceturto vietu ieņem amerikāniete Džesika Pegula, piektā ir tunisiete Onsa Žabēra, bet sestā - Koko Gofa no ASV. Septītajā pozīcijā atrodas francūziete Karolīne Garsija, astotā ir grieķiete Marija Sakari, devīto vietu ieņem čehiete Marketa Vondroušova, bet labāko desmitnieku noslēdz vēl viena čehiete Karolīna Muhova.

Dubultspēlēs Ostapenko saglabājusi 26. pozīciju, bet Semeņistaja pakāpusies par divām vietām un ierindojas 210. pozīcijā.

Vismane ir par trīs vietām augstāk un ieņem 212. vietu, bet Marcinkēviča pakāpusies par vienu pozīciju un atrodas 213. vietā, kamēr Ignatjeva savu pozīciju nav mainījusi (802.). Ozerova atkāpusies par četrām vietām (1000.), Denīza Marcinkēviča atguvusi vienu pozīciju (1077.), bet Kamilla Bartone zaudējusi trīs vietas (1411). Tikmēr Marijai Semeņistajai un Līgai Dekmeijerei padevies astoņu pozīciju kāpums un abas ieņem dalītu 1558. vietu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu