Video Mesi sieva pēc spēles gandrīz noskūpsta citu futbolistu

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Antonella Rokuco
Antonella Rokuco Foto: AFP/SCANPIX

Lionels Mesi ir spoža zvaigzne Amerikas sportā, viņš liek par sevi runāt. Citu iemeslu dēļ mediju redzeslokā nonāca Maiami "Inter" uzbrucēja sieva Antonella Rokuco, kura pēc uzvaras devās laukumā apsveikt Mesi un nejauši gandrīz noskūpstīja nepareizo vīrieti.

Rokuco devās uz zāliena pēc tam, kad "Inter" ASV Atklātā kausa izcīņas pusfinālā 11 metru sitienu sērijā pusfinālā pieveica "Cincinnati" klubu.

Viņa devās pretī "Inter" aizsargam Žordi Albam, kurš vizuāli ir mazliet līdzīgs Mesi. Abiem futbolistiem ir līdzīgs augums un bārda. Video redzams, ka Rokuco grasās skūpstīt futbolistu, bet pēdējā brīdī apzinās, ka tas nav viņas dzīvesbiedrs. 

Tomēr 35 gadus vecā Rokuco no situācijas izgāja, apskaujot Albu, ar kuru Mesi ilgu laiku kopā spēlēja "Barcelona" rindās. Nedaudz vēlāk, kad viņas meklējumi nesa augļus, viņa varēja arī apsveikt savu vīru ar skūpstu.

Mesi un Rokuco apprecējās 2017. gada 30. jūnijā. Pāris savas attiecības sāka 2007. gadā. 

Argentīnas izlases kapteinis "Inter" labā deviņās spēlēs guvis vienpadsmit vārtus un atdevis trīs rezultatīvas piespēles.

Kopš Mesi ierašanās "Inter" nav zaudējusi nevienā spēlē un turpinājumā cerēs sasniegt MLS čempionāta izslēgšanas mačus, lai gan šobrīd līgā ieņem pēdējo vietu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu