Marihuānas skandāls "US Open": kortā smaržo kā "Snoop Dogg" viesistabā

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Aleksandrs Zverevs
Aleksandrs Zverevs Foto: AFP/SCANPIX

Vienā no prestižā "Grand Slam" tenisa turnīra "US Open" kortiem ļoti labi bijusi jūtama marihuānas smarža. Viens no spēlētājiem padomājis, ka tā varētu smaržot slavenā repera "Snoop Dogg" viesistabā.

"Ak dievs. Tā ir visur. Smaržo viss laukums. 17. korts smaržo kā "Snoop Dogg" viesistabā," sacīja pasaules 12. rakete Aleksandrs Zverevs no Vācijas, kurš izcīnīja uzvaru, spēlējot tieši šajā kortā. 

Līdz otrdienai vēl nebija noskaidrots marihuānas smaržas izcelsmes avots, taču skaidrs ir viens: bēdīgi slavens kļuvis 17. korts, kurā par apreibinošās vielas smaržu sūdzējās arī WTA ranga 8. rakete grieķiete Marija Sakari.

ASV Tenisa asociācijas (USTA) pārstāvis Kriss Vidmaiers izteicās, ka viņš runājis ar cilvēkiem notikuma vietā un izskatījis spēles videomateriālus laukumā, taču neatrada pierādījumus, ka kāds tribīnēs būtu smēķējis marihuānu.

Vidmaiers pieļauj, ka marihuānas smaka, visticamāk, nākusi no Koronas parka, kas atrodas tieši blakus bēdīgi slavenā laukuma ieejai.

Līdzīgi domā arī Sakari, kura spēles laikā sūdzējās par smaržu kortā. "Mans dievs, tā smarža... Man šķiet, ka tā nāk no parka," pauda Grieķijas tenisiste. 

Jau vairākus gadus spēlētāji sūdzējušies par marihuānas smaku 17. kortā, kas ir viens no mazākajiem galvenajiem laukumiem visā turnīrā. Tas spēj uzņemt 2500 skatītāju. 

Marihuānas lietošana Ņujorkā ir likumīga. 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu