Ostapenko ar Kičenoku iekļūst "US Open" dubultspēļu otrajā kārtā

TVNET/LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Latvijas tenisiste Aļona Ostapenko
Latvijas tenisiste Aļona Ostapenko Foto: AP/Scanpix

Latvijas tenisiste Aļona Ostapenko pārī ar ukrainieti Ļudmilu Kičenoku ceturtdien Ņujorkā svinēja uzvaru ASV atklātā čempionāta ("US Open") dubultspēļu turnīra pirmās kārtas mačā.

Ostapenko/Kičenoka, kuras sacensībās izsētas ar desmito numuru, ar 7-5, 4-6, 6-3 pieveica venecuēlieti Andreu Gamisu un spānieti Saru Tormo.

Spēli ar servi sāka Latvijas/Ukrainas duets, pirmos divus geimus abiem duetiem uzvarot "sausā". Toties nākamajos trijos uzvarēja neservējušie pāri. tomēr, ja ceturto geimu Ostapenko ar Kičenoku uzvarēja tikai pēc 18 izspēlēm, atspēlējot četras breikbumbas, piekto geimu Venecuēlas/Spānija pāris vinnēja "sausā".

Devītajā geimā Gamisai un Tormo bija divas setbumbas, taču tās neizdevās izmantot, trīs pēdējos geimos viņām neuzvarot nevienu no 12 izspēlēm.

Arī otro setu ar servi sāka pirmā seta uzvarētājas, trešajā geimā ļāva izvirzīties pretiniecēm vadībā zaudēja, bet ceturtajā geimā atspēlējās.

Septīto geimu ar otro breikbumbu uzvarēja Venecuēlas/Spānijas pāris, šoreiz otro setbumbu desmitajā geimā izmantojot.

Arī trešo setu ar servi uzsāka Ostapenko ar Kičenoku, panākot 3-0. Nesekmējoties pirmajai servei, ceturtajā geimā viņas atspēlēja piecas breikbumbas, bet devīto geimu uzvarēja "sausā".

Par otrās kārtas sasniegšanu Ostapenko nopelnīja 130 pasaules ranga punktus.

Jau ziņots, ka trešdien Ostapenko, kura Sieviešu tenisa asociācijas (WTA) pasaules rangā ieņem 21.pozīciju, bet turnīrā izsēta ar 20.numuru, iekļuva vienspēļu sacensību trešajā kārtā.

Sezonas pēdējais "Grand Slam" turnīrs norisināsies līdz 10.septembrim.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu