Jonasam MXGP posmā astotais rezultāts kvalifikācijā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Pauls Jonass
Pauls Jonass Foto: Jānis Asaris, speciāli TVNET

Latvijas motosportists Pauls Jonass sestdien pasaules motokrosa čempionāta 17.posma - Turcijas "Grand Prix" - uzrādīja astoto rezultātu prestižākās MXGP klases treniņbraucienā, kas vienlaikus bija arī kvalifikācija svētdienas sacīkstēm.

Slikto laikapstākļu dēļ kvalifikācijas brauciens tika atcelts, tādējādi vietu izvēlē pie barjeras kalpos oficiālajā treniņā uzrādītie rezultāti.

"Standing Construct Honda" braucējs Jonass savā ātrākajā aplī finišēja vienā minūtē un 46,694 sekundēs, kas bija astotais rezultāts. Ātrākais bija slovēnis Tims Gajsers, kuram labāko trijniekā sekoja spānis Horhe Prado un šveicietis Žeremī Sīvers.

Turcijas "Grand Prix" sacensību braucieni notiks svētdien.

Kopvērtējumā līderpozīcijas ar 821 punktu ieņem Prado, otrais ar 729 punktiem ir francūzis Romēns Fevrs un trešais ar 652 punktiem ir Sīvers. Jonass, kurš dažādu savainojumu dēļ nestartēja četrus mēnešus, ar 110 punktiem ir 22.vietā.

Līdz sezonas beigām ir palikuši trīs etapi.

2022.gada čempionātā uzvarēja slovēnis Tims Gajsers, aiz sevis atstājot šveicieti Žeremī Sīveru un spāni Horhi Prado. Latvijas motosportists Jonass, kurš nestartēja trijos posmos, sezonu noslēdza devītajā pozīcijā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu