Video Noskaties: Latvijas basketbola izlases saspēle spēļu dienas Top 3

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp

Latvijas basketbola valstsvienības spēlētāji Pasaules kausa (PK) izcīņas finālturnīrā spēlē nesavtīgi. Skaistu saspēli mačā ar Brazīlijas komandu groza apakšā noslēdza mača varonis Andrejs Gražulis, šim momentam kļūstot par spēļu dienas Top 3 epizodi.

Pirmajā ceturtdaļā izšķirīgajā mačā par iekļūšanu ceturtdaļfinālā uzbrukumā bumbai īsā laikā pieskārās četri Latvijas izlases spēlētāji un saspēli ar metienu no groza apakšas noslēdza Andrejs Gražulis, kurš spēlē kopumā guva 24 punktus. 

Latvija pieveica Brazīlijas izlasi ar 104:84 un nodrošināja vietu spēcīgāko astotniekā, kur cīņā par iekļūšanu pusfinālā būs jātiekas ar Vāciju. 

Latvija bija pārāka divpunktu (67%:55%), trīspunktu (48%:29%) un soda metienos (100% jeb 12/12 pret 79%).

 

Mači Pasaules kausā notiek Filipīnās, Japānas pilsētā Okinavā un Indonēzijas galvaspilsētā Džakartā. Labāko astoņniekā iekļuvušās izlases par medaļām spēkosies "SM Mall of Asia" arēnā Manilas ostas rajonā.

Pasaules kausa finālturnīrā tiek noskaidrotas septiņas Parīzes olimpisko spēļu turnīra dalībnieces, kā arī vēl 19 valstsvienības, kuras kopā ar piecu reģionu priekškvalifikācijas sacensību uzvarētājām nākamvasar cīnīsies par pēdējām četrām ceļazīmēm uz olimpiskajām spēlēm.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu