Video Mesi miesassargs metas laukumā, lai pasargātu futbola superzvaigzni

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: AFP/SCANPIX

Lionels Mesi futbola pasaulē ir milzīga personība. Daudzi viņam vēlas pieskarties vai kopīgi nofotografēties. Pēdējā ASV augstākās futbola līgas (MLS) spēlē laukumā, lai pasargātu futbola superzvaigzni, nācās doties viņa miesassargam.

Skatīties uz Mesi Amerikā stadionos ierodas tūkstošiem cilvēku, kuri savām acīm vēlas redzēt vienu no visu laiku labākajiem spēlētājiem futbola vēsturē. 

Mačā starp Maiami "Inter" un "Los Angeles FC" kāds skatītājs vēlējās laukumā apskaut savu elku, bet viņam tas neizdevās. 

Spēles otrajā puslaikā laukumā uzskrēja kāds fans Spānijas vienības "Barcelona" kreklā un devās tieši Mesi virzienā. Situāciju ātri novērtēja Mesi miesassargs Jasins Čueko, kurš metās laukumā un skrēja pasargāt argentīniešu futbolistu. Brīdī, kad futbola līdzjutējs sasniedza Mesi, Čueko vīrieti sagrāba un nodeva apsardzes darbinieku rīcībā.

Čueko, kurš ir bijušais ASV jūras kājnieks, nolīgts, lai aizsargātu tieši Mesi. Viņš ir piedalījies karā Afganistānā un Irākā. Ir ar pieredzi cīņas mākslā.

Čueko ir blakus Mesi visu diennakti. Papildus drošības nodrošināšanai futbola laukumā miesassargs pavada Argentīnas superzvaigzni gan pārtikas preču veikalos, gan uz ielas. Sākotnēji Mesi, pašam par pārsteigumu, Amerikā cilvēki neatpazina un viņš varēja apmeklēt veikalus. Tagad situācija ir mainījusies.

Neskatoties uz notikušo incidentu, "Inter" izdevās izcīnīt uzvaru ar 3:1. Mesi šoreiz vārtus neguva, bet izdarīja divas rezultatīvas piespēles. 

Savas neilgās karjeras laikā ASV Mesi 11 spēlēs atzīmējies ar 11 vārtu guvumiem. 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu