"Lakers" komandai pievienojas uzbrucējs Vuds

CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Reuters/ScanPix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komanda Losandželosas "Lakers" otrdien vienojās par divu gadu līgumu ar uzbrucēju Kristianu Vudu, vēsta Ziemeļamerikas mediji.

27 gadus vecais Vuds pagājušajā sezonā pārstāvēja Dalasas "Mavericks" vienību, laukumā dodoties 67 spēlēs un vidēji gūstot 16,6 punktus mačā. Tāpat viņa kontā arī 7,3 izcīnītas atlēkušās bumbas zem groziem un 1,8 rezultatīvas piespēles. No spēles Vuds realizēja 51,5% metienu, kamēr no trīspunktu līnijas bija precīzs 36,6% metienu.

"Lakers" būs jau astotā Vuda pārstāvētā NBA komanda. Karjeras laikā viņš spēlējis arī Filadelfijas "76ers", Šarlotes "Hornets", Milvoki "Bucks", Ņūorleānas "Pelicans", Detroitas "Pistons", Hjūstonas "Rockets" un "Mavericks" rindās.

Kopumā astoņu sezonu laikā uzbrucējs NBA regulārajā čempionātā laukumā devies 289 mačos, vidēji gūstot 14,8 punktus un izcīnot 7,3 bumbas zem groziem.

Starpsezonā Vuds ir piektais "Lakers" papildinājums. Klubu pastiprinājuši arī Džeksons Heijzs, Toreans Prinss, Geibs Vinsents un Kems Redišs, bet līgumi pagarināti ar Rui Hačimuru, Ostinu Rīvzu un D'Andželo Raselu.

Aizvadītajā sezonā "Lakers" NBA regulārā čempionāta Rietumu konferencē ierindojās septītajā vietā, bet izslēgšanas spēlēs spēja sasniegt konferences finālu, kurā ar 0-4 sērijā piekāpās nākamajiem čempioniem Denveras "Nuggets".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu