Latvijas basketbola izlasei par godu pirmdien tiks rīkots svinīgs pasākums (1)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Latvijas izlases basketbolisti
Latvijas izlases basketbolisti Foto: FIBA.com

Latvijas basketbola valstsvienības svinīgā sagaidīšana norisināsies pirmdien, 11.septembrī plkst.17.30 Rīgā, pie Brīvības pieminekļa, informēja Rīgas domes Ārējās komunikācijas nodaļā.

Pasākuma rīkotāji aicina līdzjutējus nedoties uz lidostu "Rīga", bet pulcēties pie Brīvības pieminekļa.

Precīza informācija par maršrutu Rīgā, pa kuru sportisti no lidostas "Rīga" dosies uz Brīvības pieminekli, tiks sniegta pirmdien.

Medijiem foto un video iespēju izmantošana, sagaidot komandas ierašanos lidostā "Rīga", jāpiesaka līdz 11.septembra plkst.10 lidostā "Rīga".

Plašsaziņas līdzekļu pārstāvjiem būs iespēja tikties ar valstsvienības spēlētājiem un treneriem pie Brīvības pieminekļa. Dalība pasākumā jāpiesaka līdz 11.septembra plkst.10 Rīgas pašvaldībā. Iekļūšanai mediju zonā tiks izsniegtas aproces.

LETA jau ziņoja, ka Rīgas domes Finanšu un administrācijas lietu komiteja atbalstīja 64 267 eiro piešķiršanu komandas svinīgās sagaidīšanas pasākuma organizēšanai.

Latvijas vīriešu basketbola izlase ceturtdien Manilā Pasaules kausa finālturnīra pusfinālā par 5. līdz 8.vietu pārspēja Itāliju un meistarsacīkstes noslēgs sestdien ar maču par piekto pozīciju.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu