FOTO un VIDEO Dairis Bertāns: Mēs esam šeit, nevis lai svinētu, bet lai pateiktu milzīgu paldies

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp

Latvijas basketbola izlases kapteinis Dairis Bertāns pirmdien pie Brīvības pieminekļa uzrunā pauda pateicību valstsvienības līdzjutējiem par lielo atbalstu Pasaules kausa izcīņas laikā, taču arī neslēpa sarūgtinājumu, ka komanda mājās atgriezusies ar piekto vietu, nevis ar medaļām.

"Es tiešām nezinu, kā lai tagad parunā. Mēs kā sportisti sev stādām visaugstākos mērķus. Domāju, ka teikšu to visas komandas vārdā un pārējie man piekritīs – tas, ka mums tomēr neizdevās aizsniegties līdz medaļai, joprojām ir sāpīgi," sacīja basketbolists.

"Mēs šodien esam šeit, nevis lai svinētu, bet lai pateiktu jums milzīgu paldies," uzsvēra komandas kapteinis.

"Paldies par atbalstu, kas bija visa turnīra garumā. Tas mūs tiešām dzina uz priekšu, mēs to jutām – gan klātesošo, gan pie TV ekrāniem. Es redzu, ka visi kopā mēs esam lieli, mēs esam stipri, mēs esam vareni."

Pasaules kausa pirmajā spēlē Dairis Bertāns guva 20 punktus pret Libānu, realizējot sešus no septiņiem tālmetieniem. Turnīra otrajā mačā pret Franciju viņš sešās minūtēs guva astoņus punktus, taču traumas dēļ čempionāta turpinājumā viņš laukumā neatgriezās.

FOTO: Basketbola izlases sagaidīšana lidostā "Rīga"

VIDEO: Basketbola valstsvienību pie Brīvības pieminekļa sveic tūkstošiem cilvēku 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu