Video WTA ranga pirmā rakete Sabaļenka pēc neveiksmes izgāž dusmas ģērbtuvē

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Arina Sabaļenka
Arina Sabaļenka Foto: AFP/SCANPIX

Baltkrievijas tenisiste Arina Sabaļenka pēc zaudējuma "Grand Slam" tenisa turnīra "US Open" finālā izgāza dusmas uz savu inventāru.

Lai arī turnīra laikā kļuva skaidrs, ka Sabaļenka būs WTA reitinga pirmā rakete, zaudējums 6-2, 3-6, 2-6 "US Open" finālā Koko Gofai viņai bija sāpīgs. 

Pa ceļam uz ģērbtuvi viņa izgāza dusmas, salaužot vienu no savām raketēm. 

Video redzams, kā Sabaļenka neapmierināta dodas uz ģērbtuvi un apstājas iesildīšanās telpā. Viņa nometa uz grīdas savu somu un balvu par otro vietu un izņēma no somas raketi. 

Baltkrieviete uzmeta skatienu tenisa raketei un pēc tam to četras reizes trieca pret grīdu. Šķita, ka viņa nomierinājās un pēcāk devās raketi izmest miskastē. 

25 gadus vecajai Sabaļenkai pēc zaudējuma acīs bija asaras. Lai gan viņu mierināja fakts, ka viņa tagad ir tenisa pasaules pirmā rakete un publika viņai aplaudēja, Sabaļenka līdzjutējiem atbildēja: "Jūs varējāt mani tā atbalstīt mača laikā."

19 gadus vecā Gofa ir šajā gadsimtā pirmā ASV tenisiste, kura līdz 20 gadu vecumam izcīnījusi "Grand Slam" trofeju. Līdz šim pēdējo reizi no ASV jaunietēm to iespēja Serēna Viljamsa 1999. gada ASV atklātajā čempionātā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu