Apcietināts NBA spēlētājs Kevins Porters

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) spēlētājs Kevins Porters (nr. 3)
Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) spēlētājs Kevins Porters (nr. 3) Foto: Reuters/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) kluba Hjūstonas “Rockets” aizsargs Kevins Porters pirmdien apcietināts par fizisku uzbrukumu savai draudzenei.

Kā paziņojusi Ņujorkas policija, Porters arestēts pēc incidenta "Millennium Hilton" viesnīcā, kurā cietusi kāda 26 gadus veca sieviete, kura nogādāta slimnīcā.

Tiek vēstīts, ka Porters apsūdzēts par sievietes piekaušanu un žņaugšanu.

Šī nav pirmā reize, kad talantīgais spēlētājs iekūlies nepatikšanās. 2020.gada novembrī, tobrīd pārstāvot Klīvlendas "Cavaliers" Porters tika apcietināts par pielādēta ieroča un marihuānas glabāšanu auto. Toreiz basketbolists paziņoja, ka neesot zinājis par ieroci automašīnā un apsūdzības tika atceltas.

Savukārt 2021.gada aprīlī NBA spēlētājam piesprieda 50 000 ASV dolāru lielu naudassodu par Covid-19 ierobežojumu ignorēšanu - viņš bija apmeklējis kādu striptīzklubu Maiami.

Pagājušajā sezonā Porters vidēji mačā izcēlās ar 19,2 punktiem, 5,7 rezultatīvām piespēlēm un 5,3 atlēkušajām bumbām. Oktobrī viņš pagarināja līgumu ar "Rockets" uz četrām sezonām par kopējo summu 82,5 miljoni ASV dolāru.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu