Mejeris ziedo Liepājas basketbola attīstībai

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Latvijas vīriešu basketbola izlases spēlētājs Mareks Mejeris (nr.5, sarkanā formas tērpā)
Latvijas vīriešu basketbola izlases spēlētājs Mareks Mejeris (nr.5, sarkanā formas tērpā) Foto: Zane Bitere/LETA

Latvijas izlases basketbolists Mareks Mejeris veicis ziedojumu nodibinājumam "R.R. fonds" ar mērķi nodrošināt bezmaksas basketbola apguvi Liepājas bērniem.

Kā ziņo fonds, Mejeris veicis "apjomīgu" ziedojumu, lai Liepājas Sporta Spēļu skolā apgūt basketbola prasmes varētu pēc iespējas vairāk to bērnu, kuru ģimenēs ir finansiāli sarežģījumi.

Līdz šim "R.R. fonds" nodrošināja bezmaksas sporta apguvi astoņiem Liepājas jaunajiem sportistiem basketbolā, džudo, brīvajā cīņā, sporta vingrošanā un peldēšanā. Jauniešiem tiek segti ikmēneša vecāku maksājumi sporta skolai, iegādāts inventārs, pilnībā apmaksāta dalība sacensībās un nometnēs. Pēc Mejera ziedojuma, atbalstāmo sportistu skaits sasniegs divciparu skaitli, dodot iespēju vēl vairāk bērniem bez maksas piedalīties basketbola treniņos un sacensībās. To, kurus bērnus virzīt atbalsta saņemšanai, lems Artūrs Visockis-Rubenis un Mārtiņš Kozlovskis.

"Palīdzu, jo uzskatu, ka Liepājā basketbolam ir jābūt pieejamam sporta veidam jebkuram bērnam," norāda Mejeris. "Šādi varu palīdzēt to nodrošināt. Un priecājos, ka ir cilvēki, kas to padara iespējamu," turpina Mejeris.

Nodibinājums "R.R. fonds" ir izveidots 2020.gada jūnijā ar mērķi nodrošināt dalību ārpusskolas aktivitātēs bērniem ar ne tiem vieglākajiem sadzīves apstākļiem.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu