"Alfa Romeo" komandā arī nākamajā sezonā paliks Botass un Džou

CopyDraugiem X Whatsapp
Valteri Botass
Valteri Botass Foto: AFP/SCANPIX

​Arī nākamajā sezonā Pirmās formulas (F-1) komandā "Alfa Romeo" startēs soms Valteri Botass un Guaņju Džou no Ķīnas, ceturtdien paziņoja vienība.

Abi piloti "Alfa Romeo" pārstāvēs trešo sezonu un Džou beidzot kā pirmajam ķīnietim F-1 būs iespēja startēt pašmāju trasē Šanhajā. Pēdējās divas sezonas Covid-19 ierobežojumu deļ Šanhajas "Grand Prix" tika atcelts, bet plānots, ka nākamajā sezonā sacīkste beidzot varēs notikt.

"Manas attiecības ar Valteri [Botasu] ir patiešām labas. Mēs kopā daudz strādājam, lai komanda kļūtu labāka," norāda 24 gadus vecais ķīniešu pilots. "Esmu sajūsmā, ka beidzot varēšu startēt Ķīnā savu līdzjutēju priekšā. Tas būs lielisks brīdis un esmu lepns, ka varu to paziņot saviem atbalstītājiem."

Pēc šīs sezonas "Alfa Romeo" pārtrauks sadarbību un galveno sponsoru "Sauber" un pagaidām nav zināms ar kādu nosaukumu vienība nākamsezon startēs.

Šī sezona "Alfa Romeo" nav izdevusies un F-1 Konstruktoru kausā vienība ar desmit punktiem pēc 14 posmiem ieņem priekšpēdējo vietu desmit komandu konkurencē. Trīs punkti ir pēdējā vietā esošai "AlphaTauri", bet pārliecinoši līderi ar 583 punktiem ir "Red Bull".

Botass šosezon izcīnījis sešus punktus, bet Džou - četrus, ieņemot attiecīgi 15. un 16. vietu kopvērtējumā. Līderis ar 364 punktiem ir Nīderlandes autosportists Makss Verstapens no "Red Bull".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu