Svarcēlājam Plēsniekam 12. vieta pasaules čempionātā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Latvijas svarcēlājs Artūrs Plēsnieks
Latvijas svarcēlājs Artūrs Plēsnieks Foto: AFP/Scanpix

Latvijas sportists Artūrs Plēsnieks ceturtdien Rijādā pasaules svarcelšanas čempionātā svara kategorijā līdz 102 kilogramiem ierindojās 12.pozīcijā.

Plēsnieks startēja pēdējā no četrām grupām. Raušanā Plēsnieks tika galā vispirms ar 169 kilogramiem, bet pēc tam pacēla arī 173 kilogramus, sasniedzot 11.labāko rezultātu raušanā.

Savukārt grūšanā Latvijas sportists tika galā ar 208 kilogramiem, ierindojoties 14.pozīcijā. Kopā pacelts 381 kilograms Plēsniekam deva 12.vietu kopvērtējumā.

Raušanā pirmo vietu izcīnīja neitrālais sportists Jauheņijs Tihancovs, kurš pacēla 183 kilogramus, kamēr grūšanā ar 224 kilogramiem labāko rezultātu sasniedza ķīnietis Lu Huaņhua, kurš ar kopā 404 kilogramiem tika pie zelta godalgas kopvērtējumā 35 sportistu konkurencē.

Jau ziņots, ka sestdien Ritvars Suharevs svara kategorijā līdz 73 kilogramiem raušanā tika pie bronzas medaļas, bet grūšanā palika bez rezultāta. Pirmdien svara kategorijā līdz 89 kilogramiem Artūrs Vasiļonoks un Armands Mežinskis ierindojās attiecīgi 13. un 17.pozīcijā.

Sportistiem līdzi ir devies treneris Eduards Andruškevičs un fizioterapeits Arnis Noveičuks.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu