Apskatnieks: Žagara bijušais klubs Spānijā prasījis lielu izpirkuma maksu

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Latvijas basketbolists Artūrs Žagars
Latvijas basketbolists Artūrs Žagars Foto: FIBA.com

Latvijas basketbolista Artūra Žagara bijušais klubs Badalonas "Joventut" prasījis pusmiljonu eiro lielu izpirkuma maksu Spānijas komandai "Valencia", vēsta apskatnieks Luka D'Alesandro.

Tiek ziņots, ka "Valencia" vēlējusies parakstīt līgumu ar Žagaru, taču Latvijas basketbolista bijušais klubs "Joventut" prasījis izpirkumu 500 tūkstošus eiro.

"Joventut" joprojām piederot tiesības Spānijas augstākajā līgā (ACB) uz Latvijas izlases saspēles vadītāju, kurš iepriekš Badalonas kluba sistēmā pavadīja vairākus gadus.

Jau vēstīts, ka Žagars ir tuvu trīs gadu līgumam ar Turcijas klubu Stambulas "Fenerbahce", kas latvieti plāno nākamsezon izīrēt Lietuvas komandai Viļņas "Wolves".

Žagars aizvadītajā Pasaules kausā astoņos mačos vidēji guva 12,4 punktus un veica 7,4 rezultatīvas piespēles. Kopumā viņš 59 reizes rezultatīvi asistēja komandas biedriem, kas bija labākais rādītājs turnīrā.

Spēlē par piekto vietu Žagars pret Lietuvu guva tikai četrus punktus, taču izpildīja 17 rezultatīvas piespēles, labojot Pasaules kausa rekordu. Latvietis pēc tam arī tika iekļauts turnīra otrajā simboliskajā izlasē.

Iepriekšējo sezonu Žagars aizvadīja Lietuvas Basketbola līgas klubā Ķēdaiņu "Nevežis", vidēji mačā izceļoties ar 15,4 punktiem un 4,4 rezultatīvām piespēlēm.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu