Bijušais treneris: Džokovičs nav cilvēks

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Reuters/ScanPix

Serbijas tenisa zvaigzne Novaks Džokovičs, kurš pagājušajā nedēļā triumfēja "US Open" un ieguva savu 24. "Grand Slam" titulu, saņēmis uzslavas no sava bijušā trenera Borisa Bekera. Viņš uzskata, ka Džokoviča spējām nav robežu.

Džokovičs "US Open" finālā ar 6-3, 7-6 (5), 6-3 pieveica neitrālo atlētu Daniilu Medvedevu (ATP 3.). 

"Viņa robeža ir debesis. Nav cilvēciski 36 gadu vecumā būt tik lieliskā formā, izsalkušam un aizvien ar tādu degsmi. Mēs visi gribam redzēt, ko vēl viņš var sasniegt," Itālijas laikrakstam "La Gazzetta dello Sport" sacīja Bekers.

Bekera vadībā Džokovičs uzvarēja sešos "Grand Slam" turnīros. Izcīnot savu 24. "Grand Slam" titulu, viņš panācis Austrālijas tenisa leģendu Mārgaretu Kortu, kurai savas karjeras laikā arī izdevās iegūt tikpat "Grand Slam" titulu. 

"Domāju, ka viņš tagad koncentrējas "Grand Slam" turnīriem un nedomās par galaiznākumu. Viņu galvenokārt raksturo spēja pielāgoties dažādām spēles situācijām. Viņam vienmēr ir plāns B, C, D... praktiski viss alfabēts," teica Bekers.

Džokovičs ir pasaules pirmā rakete. Karjeras laikā viņš uzvarējis 96 ATP raudzes turnīros. Prēmijās serbs nopelnījis vairāk nekā 175 miljonus ASV dolāru. 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu