Latviešiem vienmēr visa ir par maz. Harija Vītoliņa vadītā izlase izcīnīja bronzu pasaules hokeja čempionātā, un loģiski, ka līdzjutēju pamatplūsma gaida nākamo Everestu. Baltijas čempionāts hokejā? Tas tāds s… vien ir! Leiši un igauņi mums tagad mācīs hokeju? Dodiet vismaz vietu IIHF Čempionu līgā! Ja mums IIHF valdē ir Viesturs Koziols, tad kaut kādam labumam no tā ir jābūt arī Latvijas hokejam.

Ar tik murgainu ideju – Latvijas labākā kluba spēlēšanu Čempionu līgā – esmu saskāries jau vairākas reizes. Pēdējā no tām – Rīgas "Dinamo" piektajā vai sestajā gadā KHL, kad kāds jauns un ambiciozs kolēģis nāca ar revolucionāru ideju: "Dinamo" nevajag spēlēt Krievijā (KHL), ko varētu aizstāt ar IIHF Čempionu līgu! Plašās diskusijās neielaidos, jo revolucionārajai idejai pietrūka ikdienas piepildījuma: kur šis "Dinamo" spēlētu visu sezonu?

Un kas šim projektam dotu naudu? (Ne jau "Dinamo" sponsori un atbalstītāji no austrumiem.) Turklāt šim nosacītajam "Dinamo" būtu jābūt pietiekami stipram, lai Čempionu līgas sezona nebeigtos pēc sešām spēlēm.

Arī vispilnākā pakete – šajā sezonā 13 spēļu abiem Čempionu līgas turnīra finālistiem – ir par maz, lai ar to vien aizpildītu sezonu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp