Noskaties "Lazio" vārtsargs pēdējās sekundēs gūst vārtus Čempionu līgas spēlē

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Ivans Provedels
Ivans Provedels Foto: AP/Scanpix

Romas "Lazio" komandas vārtsargs Ivans Provedels UEFA čempionu līgas grupas turnīra pirmās kārtas spēlē, gūstot vārtus ar galvu pēdējās sekundēs, izglāba savu vienību no zaudējuma. 

E apakšgrupā "Lazio" savā laukumā spēlēja neizšķirti pret Madrides "Atletico", mačam noslēdzoties ar rezultātu 1:1 (0:1).

Pirmajā puslaikā 29. minūtē vadībā izvirzījās Madrides komanda, kad Pablo Barjosa sitienu neveiksmīgi mēģināja apturēt viens no "Lazio" spēlētājiem, palīdzot bumbai nonākt mājinieku vārtos.

Romas vienībai izdevās panākt neizšķirtu tikai otrā puslaika kompensācijas laika piektajā minūtē. "Lazio" uzbrukumam pievienojās arī vārtsargs Ivans Provedels, kurš no tuvas distances, sitot bumbu ar galvu, pārspēja pretinieku vārtsargu.

Uzreiz pēc vārtu guvuma spēles galvenais tiesnesis signalizēja par mača beigām, neļaujot Madrides klubam izspēlēt bumbu no centra.

"Šādi vakari paliek atmiņā uz visu mūžu. Esmu ļoti priecīgs, ka izglābām maču, kurā nebijām pelnījuši zaudēt. Vēl neesmu aptvēris, kas notika, vēlāk sapratīšu, ka Čempionu līgā guvu vārtus. Mēs pelnīti ieguvām punktu, tagad mums jāiet uz priekšu," Provedela teikto citē UEFA preses dienests.

Provedels kļuva par otro vārtsargu Čempionu līgas vēsturē, kurš guvis vārtus spēles laikā. 2009. gadā tas izdevās Beļģijas vienības "Standard" vārtsargam Sinanam Bolatam.

Tikmēr citā E grupas mačā 1970. gada Eiropas kausa ieguvēja Roterdamas "Feyenoord" savā laukumā ar rezultātu 2:0 (1:0) uzvarēja Glāzgovas "Celtic".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu