NHL komandai "Blackhawks" jaunajā sezonā nebūs kapteiņa

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Čikāgas "Blackhawks" hokejisti
Čikāgas "Blackhawks" hokejisti Foto: Reuters/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas (NHL) klubs Čikāgas "Blackhawks" jaunajā sezonā spēlēs bez komandas kapteiņa, otrdien paziņoja vienības ģenerālmenedžeris Kails Deividsons.

Pēdējos 15 gadus "Blackhawks" kapteinis bija Džonatans Teivss, taču vēl aprīlī viņš paziņoja, ka veselības apsvērumu dēļ izlaidīs gaidāmo sezonu.

Kā norādīja Deividsons, vienībai klāt nākuši vairāki pieredzējuši līderi, kas varētu kļūt par kapteiņiem, taču nākamsezon komandā būs tikai kapteiņa asistenti.

Pagājušajā sezonā "Blackhawks" bija otra sliktākā NHL komanda, punktu ziņā apsteidzot tikai Anaheimas "Ducks", toties šī gada draftā tika pie pirmās izvēles un ieguva Konoru Bedardu. Vienībā atgriezušies aizsargi Sets Džounss un Konors Mērfijs, bet sastāvu papildinājuši uzbrucējs Teilors Hols, Niks Folino un Korijs Perijs.

"Nākamajā sezonā paskatīsimies, kurš sevi labi parādīs, izskatīsim visas iespējas un pēc gada lemsim, vai kāds kļūs par kapteini," sacīja vienības ģenerālmenedžeris. "Kad pienāks laiks, kapteinis tiks nosaukts."

Jaunā NHL sezona sāksies 10.oktobrī. Regulārais čempionāts norisināsies līdz nākamā gada 18.aprīlim, bet "play off" jeb Stenlija kausa mači sāksies īsi pēc tam un ritēs līdz jūnija vidum.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu