Lomažs atgriežas laukumā un atklāj, kuras valsts klubam plāno atrādīties

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Rihards Lomažs.
Rihards Lomažs. Foto: Paula Čurkste/LETA

Latvijas basketbolists Rihards Lomažs piektdien pēc traumas izdziedēšanas atgriezās laukumā ar deviņiem punktiem pārbaudes spēlē "Ventspils" komandas sastāvā, vēsta Latvijas Televīzijas sporta ziņas.

Lomažs pārbaudes mačā spēlēja aptuveni pusstundu, bet ventspilnieki ar rezultātu 66:68 zaudēja Lietuvas vienībai Palangas "Olimpas".

"Bija norunāts, ka spēlēšu kādas 22-25 minūtes, taču tā iegrozījās, ka labi jutos. Esmu aizvadījis līdz četriem kontakta treniņiem," LTV teica Lomažs.

Tāpat basketbolists atklāja, ka drīzumā varētu doties atrādīties kādam klubam Turcijā.

Lomažs janvāra vidū Vācijas bundeslīgas kluba Oldenburgas "EWE Baskets" spēlē guva ceļgala krustenisko saišu plīsumu, kā dēļ basketbolistam secen gāja starts Pasaules kausā. Šobrīd basketbolists ir bez līguma.

Pirms došanās leģionāra gaitās Lomažs četras sezonas spēlēja "Ventspilī", kļūstot par valsts čempionu. Pirms tam basketbolists spēlēja Ventspils "Spars" komandā, kā arī Jelgavas un Jūrmalas klubos Latvijas spēcīgākajā līgā.

Jau ziņots, ka iepriekšējās pārbaudes spēlēs "Ventspils" Šauļos ar 76:85 piekāpās klubam "Siauliai", mājās ar 84:93 atzina Lietuvas kluba Klaipēdas "Neptūnas" pārākumu, Klaipēdā ar 87:95 piekāpās Lietuvas komandai "Gargždai", izbraukumā ar 83:91 piekāpās "Ogrei" un Cēsīs ar 79:80 - "Rīgas Zeļļiem".

Pagājušajā sezonā "Ventspils" LBL finālsērijā ar 1-4 piekāpās "VEF Rīga", bet LIBL izslēgšanas spēlēs nepārvarēja ceturtdaļfinālu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu