Video Punnenovam 24 atvairīti metieni un uzvara Šveices čempionātā

CopyDraugiem X Whatsapp
Latvijas hokeja vārtsargs Ivars Punnenovs
Latvijas hokeja vārtsargs Ivars Punnenovs Foto: lausannehc.ch

Latvijas vārtsargs Ivars Punnenovs piektdien Šveices augstākajā līgā (NL) atvairīja 24 metienus un palīdzēja "Lausanne" vienībai tikt pie uzvaras.

"Lausanne" izbraukumā ar rezultātu 3:2 (1:1, 1:0, 1:1) pārspēja "Kloten", kuras rindās savainojuma dēļ nespēlēja Deniss Smirnovs.

Punnenovs šajā mačā tika galā ar 24 no 26 metieniem jeb 92,31%. "Lausanne" pārstāv arī uzbrucējs Ronalds Ķēniņš, kurš sezonas sākumā tika izīrēts otrās līgas komandai un augstākās līgas vienības sastāvā vēl nav atgriezies.

Citā spēlē Oskara Lapinska pārstāvētā Langnavas "Tigers" viesos ar rezultātu 0:7 (0:3, 0:2, 0:2) atzina "Bern" pārākumu. Latvietis uz ledus bija 17 minūtes un 27 sekundes, pavadot arī pusminūti mazākumā, un sakrāja negatīvu lietderības koeficientu -1.

"Lausanne" piecās spēlēs iekrājusi desmit punktus, "Lions" trīs mačos tikusi pie sešiem punktiem,"Kloten" četrās spēlēs ir trīs punkti, bet "Tigers" komandai ir divi punkti četrās cīņās.

Iepriekšējā sezonā par Šveices čempioni kļuva tobrīd Latvijas uzbrucēja Denisa Smirnova un aizsarga Sanda Smona pārstāvētā Ženēvas "Servette", kas finālsērijā ar 4-3 pieveica "Biel-Bienne".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu