Ābolam vārti un rezultatīva piespēle uzvarētā SHL mačā

TVNET/LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Latvijas hokejists Rodrigo Ābols
Latvijas hokejists Rodrigo Ābols Foto: @roglebk (X/Twitter)

Latvijas hokejists Rodrigo Ābols sestdien Zviedrijas hokeja līgas (SHL) spēlē izcēlās ar vārtiem un rezultatīvu piespēli, palīdzot Engelholmas "Rogle" tikt pie uzvaras.

"Rogle" savā laukumā ar rezultātu 3:1 (2:0, 1:1, 0:0) pārspēja Vekšes "Lakers".

Ābols pirmajā trešdaļā pēc spēlētām nepilnām piecām minūtēm guva vārtus vairākumā, bet septiņas minūtes vēlāk pēc viņa un Albina Sundsvika piespēlēm mājinieku pārsvaru dubultoja Adams Engstrems.

Latvijas hokejists kopā uz ledus pavadīja 16 minūtes un septiņas sekundes, kuru laikā trīs reizes meta pa pretinieku vārtiem, izpildīja divus spēka paņēmienus, uzvarēja deviņos no 13 iemetieniem un tika pie pozitīva lietderības koeficienta +1.

Citā mačā Mārtiņa Dzierkala pārstāvētā Šellefteo AIK mājās ar rezultātu 1:3 (0:1, 1:1, 0:1) atzina "Orebro" pārākumu. Dzierkals spēlēja 14 minūtes un astoņas sekundes un vienu reizi meta pa pretinieku vārtiem, noslēdzot maču ar neitrālu lietderības koeficientu.

Vēl Ērnšeldsvīkas "MoDo" ar Kristiānu Rubīnu sastāvā izbraukumā ar rezultātu 2:4 (1:1, 1:2, 0:1) piekāpās "Timra". Rubīns laukumā bija 19 minūtes un septiņas sekundes un atzīmējās statistikā ar vienu spēka paņēmienu un negatīvu lietderības koeficientu -2.

"Rogle" ar septiņiem punktiem četrās spēlēs turnīra tabulā ieņem ceturto vietu, AIK ar pieciem punktiem ir astotajā pozīcijā, bet "MoDo" ar četriem punktiem ierindojas desmitajā pozīcijā 14 komandu konkurencē.

Pagājušajā sezonā par čempioni kļuva Vekšes "Lakers", kas finālsērijā ar 4-1 uzvarēja Šellefteo AIK.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu