Balceram divas rezultatīvas piespēles Šveices čempionāta mačā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Rūdolfs Balcers
Rūdolfs Balcers Foto: ZSC Lions/Facebook

Latvijas hokeja izlases uzbrucējs Rūdolfs Balcers svētdien Šveices augstākās līgas (NL) spēlē izcēlās ar divām rezultatīvām piespēlēm viņa pārstāvētās Cīrihes "Lions" uzvarā izbraukuma spēlē.

"Lions" izbraukumā ar 5:2 (1:1, 1:0, 3:1) uzvarēja "Lugano" vienību.

Balcers 35.minūtē asistēja Cīrihes vienības otro vārtu guvumā, cīrihiešiem panākot 2:1 vadību un vārtus gūstot Denisam Malginam, un 45.minūtē, kad uzvaras vārtus, panākot 3:1, guva Kriss Baltisbergers.

Latvijas hokejists uz ledus pavadīja 18 minūtes un trīs sekundes, no kurām 77 sekundes spēlēja vairākumā, bet 12 sekundes - mazākumā. Balcers trīsreiz meta pa vārtiem, reizi bloķēja pretinieka metienu un spēli pabeidza ar dalītu labāko +/- rādītāju spēlē +2.

"Lions" piecos mačos tikusi pie 11 punktiem un ieņem trešo vietu, bet līdere ar 13 punktiem sešās spēlēs ir Ivara Punnenova un Ronalda Ķēniņa pārstāvētā "Lausanne". Savukārt Oskara Lapinska pārstāvētā Langnavas "Tigers" ar trim punktiem piecās cīņās ir pēdējā 14 vienību čempionātā.

Iepriekšējā sezonā par Šveices čempioni kļuva tobrīd Latvijas uzbrucēja Denisa Smirnova un aizsarga Sanda Smona pārstāvētā Ženēvas "Servette", kas finālsērijā ar 4-3 pieveica "Biel-Bienne".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu