Mākslīgā sporta fane aptin ap pirkstu līdzjutējus

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Heilija Lopesa
Heilija Lopesa Foto: @Hailey_Lopezxo/X

Izcili jauno Nacionālās futbola līgas (NFL) sezonu Amerikā sākusi Maiami "Dolphins" komanda. Vienību atbalsta arī tās līdzjutēja Heilija Lopesa, kuras publicētā bilde sacēla pamatīgu vētru sociālajos tīklos. Vietnē X tā atzīmēta ar vairāk nekā 100 000 patīk un apskatīta vairāk nekā 16 miljonu reižu. Izrādās, Heilija Lopesa ir mākslīgā intelekta radīts tēls, reālajā dzīvē viņa neeksistē.

Lopesa nostājusies "Hard Rock" stadionā augstu tribīnēs ar futbola laukuma fonā, viņa ģērbusies baltā kleitiņā ar izceltām krūtīm, kas ir nudien apjomīgas. Bilde publicēta gan viņas "Instagram", gan X profilā.

Jaunā sieviete esot fitnesa modele, kura dzenas pakaļ saviem sapņiem Maiami saulītē. Viņa ir piedzīvojumu meklētāja, sapņotāja un arī modele. Bet patiesībā viņas tēls radīts ar mākslīgā intelekta palīdzību un uz šī āķa uzķērušies tūkstošiem sociālo tīklu lietotāju.

"Uz priekšu, "Dolphins"," rakstīts pie Lopesas publicētās bildes, kas guvusi plašu rezonansi tīmeklī. ASV mediji atklājuši, ka nekas no tā nav patiesība. Vairāki simti tūkstošu aptīti ap pirkstu...

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu