Šilovam vēl viens konkurents "Canucks" kluba sistēmā

CopyDraugiem X Whatsapp
Tajs Jangs
Tajs Jangs Foto: AP/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas (NHL) vienība Vankūveras "Canucks", kuru pārstāv arī latviešu vārtsargs Artūrs Šilovs un uzbrucējs Teodors Bļugers, noslēgusi trīs gadu līgumu ar jauno vārtsargu Taju Jangu, pirmdien paziņoja komanda.

Tiek ziņots, ka ar 19 gadus veco Jangu, kuru "Canucks" pagājušā gada NHL draftā izvēlējās ar 144.numuru, noslēgts iesācēja līgums uz trim sezonām.

Pagājušajā sezonā jaunais kanādiešu vārtsargs pārstāvēja Rietumu hokeja līgas (WHL) komandu Princdžordžas "Cougars", kuras sastāvā laukumā devās 34 spēlēs, atvairīja 88,9% metienu un vidēji mačā ielaida 3,89 vārtus.

"Tajs [Jangs] ir uzlabojis savu sniegumu kopš viņu draftējām un esam apmierināti ar viņa parādīto spēli WHL izslēgšanas mačos," pirmdien pēc līguma parakstīšanas sacīja "Canucks" ģenerālmenedžeris Patriks Alvins. "Viņam ir labs augums, un mūsu vārtsargu attīstības komanda viņa spēlē saskata lielu potenciālu."

Pēdējo trīs sezonu laikā Jangs WHL čempionātā kopumā aizvadījis 60 mačus, atvairījis 89,2% metienu un vidēji zaudējis 3,72 vārtus spēlē. Deviņos izslēgšanas mačos viņam 86,6% atvairīto metienu un 4,81 zaudēti vārti. Plānots, ka arī nākamo sezonu Jangs uzsāks "Cougars" rindās.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu