Foto Stambulas kluba ģenerālmenedžeris: Žagaram ir arī savas vājās puses

CopyDraugiem X Whatsapp
Artūrs Žagars
Artūrs Žagars Foto: ELOISA LOPEZ

Latvijas vīriešu basketbola izlases spēlētājām Artūram Žagaram ir savas stiprās puses, taču viena no viņa vājībām, kas vēl jāuzlabo, ir aizsardzība, preses konferencē norādīja Stambulas "Fenerbahce" ģenerālmenedžeris Derja Janjers.

Pēc veiksmīga snieguma Pasaules kausa finālturnīrā Žagars noslēdza trīs gadu līgumu ar "Fenerbahce" un pirmo sezonu īrē pavadīs Lietuvas klubā Viļņas "Wolves", kuras rindās viņš pagājušajā nedēļā debitēja ar septiņām rezultatīvām piespēlēm un diviem punktiem.

"Saspēles vadītāju tirgus ir ļoti šaurs un ir sarežģīti atrast tradicionālu šīs pozīcijas spēlētāju. Žagars ir ļoti tuvu tam, lai izpildītu visas prasības uzbrukumā. Viņam ir arī savas vājās puses. Viņam ir jāuzlabo un jānostiprina sava spēle aizsardzībā. Tāpat savainojumu dēļ viņam iepriekš bija grūti atrast stabilitāti," teica Janjers.

Viļņas klubs spēlē ne tikai Lietuvas Basketbola līgā (LKL), bet arī Eirokausā. Janjers izcēla, ka šobrīd ir svarīgi, lai Žagars tiktu pie papildu pieredzes, vēl vienu gadu spēlējot Eiropas otrajā spēcīgākajā klubu turnīrā Eirokausā.

"Viņš būs vadošais spēlētājs savā komandā un laukumā pavadīs daudz minūtes," piebilda Stambulas vienības ģenerālmenedžeris.

"Fenrbahce" ir tiesības izsaukt Žagaru no Viļņas kluba jau arī šīs sezonas gaitā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu