Bostonas kluba ģenerālmenedžeris izteicies par Porziņģa veselības stāvokli

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Kristaps Porziņģis
Kristaps Porziņģis Foto: Facebook.com/ "Boston Celtics"

Kristapa Porziņģa pārstāvētā Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) kluba Bostonas "Celtics" ģenerālmenedžeris Breds Stīvenss medijiem komentējis situāciju, kas saistīta ar Latvijas garā gala basketbolista veselības stāvokli.

Porziņģis "Celtics" rindās vēl nav aizvadījis nevienu spēli. Bostonā viņš nonāca šajā vasarā. Savainojuma dēļ (plantārais fascīts) viņš nevarēja palīdzēt Latvijas valstsvienībai Pasaules kausa (PK) izcīņas finālturnīrā. 

Porziņģis atrodas Amerikā, kur sācis gatavoties jaunajai NBA sezonai. Kluba publicētajos video materiālos redzams, ka latvietis piedalās treniņos. 

"Kristaps šajās dienās aktīvi skrien pa laukumu. Uzskatu, ka turienes [Latvijas izlases] ārstu un arī šejienes speciālistu panāktais progress bija svarīgs, lai viņš izvairītos no kādas ilgtermiņa traumas. Viņš jūtas lieliski. Es tikko ar viņu runāju pa telefonu. Viņš sacīja, ka jūtas lieliski," norādīja Stīvenss.

Porziņģis gan nav vienīgais "Celtics" basketbolists, kura sakarā pirms treniņnometnes sākuma ir jautājumi. Bostona sākotnēji potenciālajā Porziņģa darījumā iekļāva Malkomu Brogdonu, bet pēcāk darījums tika mainīts un komandu pameta Markuss Smārts. Līdz ar to izskanējušas runas, ka Brogdons ar radušos situāciju ir neapmierināts.

"Protams, es teiktu, ka viņam ir visas tiesības būt sašutušam. Bet viņš ir īsts profesionālis, un mums ir bijušas vairākas sarunas. Viņš nevar sagaidīt sezonas sākumu, un arī mēs to nevaram sagaidīt," Brogdona situāciju komentēja Stīvenss.

Jaunā NBA sezona sāksies 24. oktobrī. "Celtics" pirmo sezonas maču aizvadīs naktī uz 26. oktobri, plkst. 2 pēc Latvijas laika tiekoties ar Porziņģa pirmo NBA komandu Ņujorkas "Knicks".

Pirmo pārbaudes spēli "Celtics" aizvadīs naktī uz 9. oktobri, plkst. 1 pēc Latvijas laika tiekoties ar Filadelfijas "76ers".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu