Video Tralmaks gūst savus pirmos vārtus Čehijas ekstralīgā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Eduards Tralmaks
Eduards Tralmaks Foto: @providencebruins

Latvijas hokejists Eduards Tralmaks trešdien Liberecā Čehijas ekstralīgas mačā izcēlās ar precīzu metienu, viņa pārstāvētajai Kladno "Rytīrži" piedzīvojot neveiksmi, bet Kristaps Zīle rezultatīvi piespēlēja Litvīnovas "Verva" uzvarā izbraukumā.

Kladno vienība izbraukumā ar 2:3 (0:3, 2:0, 0:0) piekāpās Liberecas "Bīlī Tygrži".

Tralmaks otrās trešdaļas izskaņā izcēlās ar precīzu metienu vairākumā, gūstot savus pirmos vārtus un sakrājot pirmo rezultativitātes punktu Čehijas ekstralīgā.

Viņš uz ledus pavadīja 13 minūtes un 27 sekundes, no tām nepilnas divas minūtes spēlējot vairākumā, atzīmējoties ar trim metieniem pa vārtiem un +/- rādītāju -1.

Citā mačā Kristaps Zīle tika pie rezultatīvas piespēles viņa un Jāņa Jaka pārstāvētajai Litvīnovas "Verva" izbraukumā pēcspēles metienos ar 3:2 (1:0, 1:2, 0:0, 0:0, 1:0) pieveicot Ralfa Freiberga pārstāvēto Hradeckrālovas "Mountfield".

Zīle desmitajā minūtē rezultatīvi piespēlēja Mihalam Gūtam mača pirmo vārtu guvumā.

19 minūtēs un 40 sekundēs laukumā Zīle maču beidza ar +/- rādītāju +1, bet Jaks 18 minūtēs un 41 sekundē atzīmējās ar vienu spēka paņēmienu un +/- rādītāju -1.

Freibergs šajā mačā laukumā bija visilgāk no visiem hokejistiem, uz ledus pavadot 22 minūtes un 37 sekundes un šajā laikā reizi metot pa vārtiem.

Viesi varēja uzvarēt pēc pagarinājumā spēlētām trim minūtēm un 52 sekundēm, kad soda metienu nerealizēja Ondržejs Kaše. Viņš nespēja realizēt arī pēcspēles metienu, viesiem uzvarot ar 2:0 un izšķirošo "bullīti" realizējot Ondržeja jaunākajam brālim Davidam Kašem.

Vēl Vītkovices "Ridera" bez uzbrucēja Roberta Bukarta sastāvā savā laukumā ar 3:7 (2:2, 1:2, 0:3) zaudēja Pardubices "Dynamo".

Pēc piecām spēlēm Litvīnovas komanda ar 11 punktiem ir trešā, Hradeckrālovas vienība ar deviņiem punktiem - ceturtā, Vītkovices "Ridera" ar pieciem punktiem ir 11.vietā, bet Kladno klubs ar diviem punktiem ieņem pēdējo vietu 14 komandu čempionātā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu